We love vintage: dit shirt van Baskèts is dé must-have deze Oranjezomer 

by Redactie

Opvallen tijdens dit EK?  Speciaal voor de Oranjezomer van 2024 heeft Baskèts, in samenwerking met Heineken, een wel heel tof shirt ontworpen. Het resultaat? Een classic jersey met vintage look, waarin klassieke elementen zijn gebruikt. Vrijdag 14 juni is er in de Baskèts winkel in de Jordaan een exclusieve drop van deze zomer must-have. Er worden 400 gratis shirts weggegeven aan de eerste 400 bezoekers (18+). Vervolgens kan je vanaf de eerste wedstrijd van Oranje het shirt ook nog winnen in jouw favo Heineken bar!

Het Oranjezomershirt van Heineken en Baskèts is niet een doorsnee shirt. Het binnenstebuiten ontwerp maakt het shirt multifunctioneel; kies voor groen om op te vallen in de oranjemassa, of draai ‘m om naar oranje om te proosten met je vrienden en op te gaan in de gezelligheid. Bij het ontwerp van het shirt is Baskèts op zoek gegaan naar de klassieke, vintage look van voetbalshirts van vroeger. Zeker qua details is hier goed op gelet. Zo is het shirt voorzien van grote logo’s en zijn de side panels een tikkeltje off gekleurd. Dit geldt ook voor de geweven witte kraag, die klassiek is afgewerkt.

We love vintage: dit shirt van Baskèts is dé must-have deze Oranjezomer 

Exclusieve drop

In aanloop naar de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op zondag 16 juni, krijgen Oranjefans een speciale kans om het Heineken x Baskèts shirt gratis te bemachtigen. Vrijdag 14 juni geeft de Baskèts winkel in de Jordaan, aan de Elandsgracht 57, namelijk exclusief 400 shirts uit. Hierbij geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt (voorwaarde is dat je 18+ moet zijn en er is één shirt per persoon). De winkel is vanaf 10:00 uur geopend.  

Lees ook:  How to: zo creëer je een meer uitgesproken kledingstijl

Voor mensen die niet naar de winkel kunnen komen, kunnen Oranjefans het ultieme Oranjezomer shirt bemachtigen via een win-actie in hun favoriete Heineken bar. Na elke groepswedstrijd verloot Heineken 600 shirts onder de deelnemers aan de actie.  Go go go!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy