Restaurant Harper opende in april haar deuren midden in Den Haag. De nieuwe, culinaire Haagse aanwinst zit in een prachtig gerestaureerd monumentaal pand uit 1731. Het interieur is een warme en eclectische mix, gecombineerd met moderne elementen. Hierdoor straalt het restaurant zowel een elegante als ook een informele sfeer uit. Oftewel; zowel voor business als plezier ben je hier aan het juiste adres.
Geprezen ravioli
Het menu van Harper is met name geïnspireerd op wereldwijde smaken en seizoensgebonden ingrediënten. Denk daarbij aan gerechten als geroosterde bloemkool met pinda, kokos en witte chocolade. Of de in zoutkorst gegaarde gele biet. De ravioli met limoen wordt daarnaast nu al geprezen als een van de meest smaakvolle versies die je ooit zult proeven. En de frietjes? Die zijn heerlijk, helemaal met de zelfgemaakte Belgische mayonaise. Als dessert kan je onder andere een tompouce met lemoncurd en framboos kiezen, heerlijk! Het menu biedt overigens genoeg opties voor zowel vegetariërs als vlees- en visliefhebbers.
Uitzicht op de Hofvijver
De locatie van Harper is ideaal, met een terras dat uitkijkt op een van de mooiste plekjes van Den Haag (de Hofvijver en de Plaats). De bovenverdieping, met grote ramen en een eigen bar, is ook super geschikt voor privé diners en vergaderingen. Nice to know: in het pand waren ooit herbergen gevestigd en Vincent van Gogh heeft er ook ooit gewerkt!
Zelf gaan eten bij Harper? Dat kan elke dag vanaf 9 uur in de ochtend (op elk moment van de dag kan je er dus terecht).
Adres: Plaats 25 in Den Haag
Website: restaurantharper.nl