Parkeren in de stad zonder stress? Het kan met de My Way app (+ win parkeertegoed!).

by Redactie

Op tijd vertrekken voor een afspraak en dan vervolgens te laat komen omdat je geen parkeerplek kan vinden. Super irritant, en waarschijnlijk heel herkenbaar voor veel mensen. Helemaal als je in de stad moet zijn. Dat zou vanaf nu zomaar verleden tijd kunnen zijn dankzij de My Way parkeerapp. Door het overnemen en reserveren van leegstaande parkeerplekken van bedrijven, hotels en restaurants biedt My Way de gebruiker van de app gegarandeerde parkeerplekken tegen lagere kosten dan op straat. Geen gedoe meer met het vinden van een parkeerplek in de stad dus. We like!

Met behulp van de app kan je onder andere bij RAI Amsterdam, Fletcher, Frans Otten Stadion, Hotel Okura Amsterdam, Zoku Amsterdam en andere veelbezochte bestemmingen parkeren. Door je plek vooraf te reserveren ben je verzekerd van een parkeerplek, die makkelijk en veilig parkeren garandeert. 

Inclusief in- en uitrij-instructies

Maar My Way richt zich niet alleen op het parkeren an sich, de app biedt ook een volledige reisgids voor je avontuur. Zodra je (thuis vanaf de bank) een parkeerplaats hebt geboekt, toont de My Way-app precies wat je op die locatie kunt verwachten. De app voorziet je van in- en uitrij-instructies, ondersteund door video’s en foto’s, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien toont de My Way-app welke faciliteiten de parkeerlocatie biedt. Denk aan beschikbare EV-oplaadpunten voor elektrische auto’s, een bar of café, een lift, receptie en andere voorzieningen die parkeren extra aantrekkelijk maken. 

 Parkeren in de stad zonder stress? Het kan met de My Way app (+ win parkeertegoed!).

City guide

Via de ‘last-mile’-functie vertelt My Way je hoe je het beste je reis door de stad kunt vervolgen. De app geeft de reistijd weer per openbaar vervoer, te voet, met de fiets, scooter of met een Uber naar je uiteindelijke bestemming. Het is zelfs mogelijk om direct via My Way een Uber of Check scooter te reserveren, voor een optimale routeplanning. Ook kent My Way de stad als geen ander; de app geeft je tips voor uitjes en restaurants in de buurt.

Lees ook:  Getest: de paden op, de lanen in met de Ford Fiesta Active

Extra mooi: wij mogen 3x 100 euro parkeertegoed van My Way weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Dat kan je hier lezen.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy