“Festival-moe”? Doe dan een powernap tijdens Lowlands 2024

by Redactie

Festivals…. hartstikke leuk… maar vermoeiend dat ze zijn. IKEA heeft daar iets op verzonnen. Het blauw-met-gele-meubelbedrijf zorgt dit festivalseizoen dat bezoekers van Lowlands kunnen opladen in Drömland: een gigantische IKEA slaapkamer op het festivalterrein in Biddinghuizen. In een reusachtige dome kunnen Lowlanders even ontsnappen aan de drukte en komen ze helemaal tot rust door een powernap te doen. Daarna zijn ze weer ready to go en kunnen ze vol energie van het festival genieten.

Op meerdaagse festivals wordt een uitgebreid dagprogramma doorgaans afgewisseld met nachten vol feesten en weinig slaap. Een powernap – een dutje van ongeveer vijftien minuten – kan op dit soort dagen wonderen verrichten en ervoor zorgen dat de batterij van festivalgangers weer even goed wordt opladen. Daarom ontwikkelde IKEA de slaapervaring Drömland, waar bezoekers van Lowlands zich in een reusachtige dagdroom met comfortabele bedden en zachte kussens wanen en kunnen bijkomen in serene sferen. Prikkels worden zoveel mogelijk weggenomen, zodat Drömland-bezoekers zich goed kunnen afsluiten van het feestgedruis en direct naar dromenland kunnen vertrekken.

"Festival-moe"? Doe dan een powernap tijdens Lowlands 2024

Hoewel slapen tijdens een festival vaak bijzaak is, want als bezoeker wil je natuurlijk niks missen, is slaap toch ook wel een beetje belangrijk. Bij IKEA vinden ze slaap juist een belangrijk thema. Zeker nu blijkt dat mensen steeds slechter slapen willen ze focussen op het belang van een goede nachtrust. IKEA Drömland op Lowlands ziet het merk dan ook als een kans om over het belang van slaap te praten en tegelijkertijd de Lowlands-bezoekers het dutje van hun dromen te laten beleven.

Lees ook:  Opgeruimd staat netjes: zo begin je het nieuwe jaar met een schone lei

Winactie: Naar bed met IKEA op Lowlands

Festivalliefhebbers die nog geen tickets hebben kunnen bemachtigen voor Lowlands, maken bij IKEA nog kans. Iedereen die zijn ultieme Lowlands ‘dröm’ deelt met IKEA, wint mogelijk 2 van de 80 tickets die het Zweedse woonwarenhuis weggeeft. Meer informatie is te vinden op ikea.nl/lowlands.

Drömland is van 16 tot en met 18 augustus te vinden op Planet Paradise.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy