Luistertip: Pandapunten, een podcast met ‘sexy’ anekdotes uit de natuur

by Redactie

Bij het woord Pandapunten denk je waarschijnlijk niet gelijk aan een podcast. Maar niets is minder waar, want vandaag lanceert Wereld Natuur Fonds (WWF-NL) de podcast mét de naam Pandapunten. Hierin bespreken bioloog Mátyás Bittenbinder en cabaretier Nienke Plas onderwerpen als seks, selfcare en drugs/alcohol aan de hand van voorbeelden en gekke weetjes uit het dierenrijk. Weinig blijft hierbij onbesproken. In de openhartige podcast komen onder andere naakte molratten, tijgerurine en dronken olifanten aan bod!

De podcast richt zich op luisteraars tussen de 18 en 35 jaar en er zijn acht afleveringen met elk een ander thema. Tijdens de gesprekken probeert dierenliefhebber Mátyás de natuuranalfabeet Nienke, en de luisteraars van Pandapunten, ervan te overtuigen dat het dierenrijk wel degelijk sexy is.

8 afleveringen

Vanaf vandaag komt er elke week een nieuwe aflevering van Pandapunten live. De thema’s van de acht afleveringen zijn: drugs en alcohol, moord, working life, selfcare, intelligentie, wc-geheimen, seks, ouderdom en de dood. Tussen de gesprekken door bellen onbekende én bekende luisteraars, waaronder Kees van der Spek, Niek roozen en Dzifa Kusenuh in met opgebiechte anekdotes over de natuur. Aan het einde van elke aflevering maakt Nienke de balans op en deelt zij Pandapunten uit aan Mátyás.

Luistertip: Pandapunten, een podcast met 'sexy' anekdotes uit de natuur

Benieuwd geworden? Pandapunten is de eerste podcast die WWF-NL uitgeeft. De podcast zal kostenloos te beluisteren zijn via bijna alle podcastapps.  

Lees ook:  Jouw planten altijd de perfecte hoeveelheid water geven

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy