Een croissant voor huisdieren (uit het welbekende Danerolles blikje). Say what!?

by Redactie

De kans is groot dat je ze zelf ook wel eens hebt gemaakt; de croissantjes uit het bekende blikje die je zelf kan rollen. En dit croissant-blikje (van Danerolles) viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Speciaal voor dit jubileumjaar hebben ze nu eenmalig een wel heel bijzonder product op de markt gebracht: een limited edition huisdieren croissant, speciaal voor hond en kat. Say what?

Iedereen heeft wel een herinnering aan een zondagochtend thuis met familie, samen deeg rollen en vervolgens genieten van een ovenheerlijk vers afgebakken croissantje of kaneelrolletje.  Omdat huisdieren ook een onderdeel van het gezin zijn én heel veel liefde verdienen stonden zij centraal voor het 50-jarig jubileum van het croissantjes merk. Danerolles ontwikkelde een speciale limited edition huisdieren croissant , zodat de viervoeters ook écht onderdeel worden van het “zondagochtend moment in het weekend”.

Een croissant voor huisdieren (uit het welbekende Danerolles blikje). Say what!?

Zoutloze en met zalm

De receptuur van de huisdieren croissant is speciaal ontwikkeld voor honden en katten. Een zoutloze croissant met rundervet en zalmolie. Zodat ze er ook echt van genieten. De Danerolles Huisdieren Croissants zijn eenmalig geproduceerd voor de viering van Danerolles 50 jaar en zijn de komende weken te verkrijgen via een winactie op de sociale mediakanalen van Danerolles. Daarnaast is een kleine oplage verkrijgbaar bij Dierenspeciaalzaak Heems in Heemstede (waar ze gelanceerd werden).

Lees ook:  Koffie met een Japans design-sausje

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy