Een AI boeket samenstellen en laten bezorgen met Moederdag? Het kan gewoon! 

by Redactie

Moederdag staat weer voor de deur. De dag waarop je iedereen die ook maar iets met het moederschap te maken heeft, net wat extra kan verwennen. Wist je dat Moederdag ooit ontstaan is in 1915? Het was namelijk de Amerikaanse Anna Jarvis (1864 – 1948), een alleenstaande lerares uit Philadelphia, die in 1914 met Moederdag is begonnen. Jarvis bewonderde haar eigen moeder en de rol die moeders in de maatschappij hadden. Ze wilde daar wat mee doen en dat is gegroeid naar Moederdag. Maar wat geef je op Moederdag? Wil je echt een beetje origineel uit de hoek komen met een persoonlijk cadeau dan kan je de AI Bloemist inzetten. Met deze AI-tool (die ook met Valentijn kon worden ingezet) kan je moeiteloos een persoonlijk AI boeket samenstellen voor je moeder, ouder, oma, je bonusmoeder, degene die graag moeder zou willen worden of waarvan de moeder is overleden.

Uit onderzoek blijkt dat we een gewone bos bloemen niet zo’n speciaal cadeau vinden om te geven. En dat terwijl bloemen juist de kracht hebben om iemands persoonlijkheid te symboliseren. De AI Bloemist stelt met behulp van AI een boeket samen met een diepere, persoonlijke betekenis. Hoe het werkt: je vult de karakteristieken in van degene die je wilt verwennen en verrast de persoon met een helemaal op maat gemaakt boeket. Elke bloem in het boeket vertegenwoordigt met haar betekenis een unieke eigenschap. Persoonlijker krijg je het niet. 

Je boeket tot leven brengen

Nadat de AI-tool klaar is met denken en je op maat gemaakte boeket heeft samengesteld, ontvang je een lijst met de bloemen voor je boeket. Ga met deze lijst naar de lokale bloemist, die vervolgens je persoonlijke boeket tot leven brengt. Et voilà! Wil je liever online bestellen? Dat kan ook via de AI Bloemist, je boeket met gepersonaliseerd kaartje wordt dan binnen één dag thuisbezorgd.

Lees ook:  3 x persoonlijke december cadeaus (die echt niet veel moeite kosten!)

Shakespeare-waardig gedicht

Maar….. bij een mooie bos bloemen hoort natuurlijk ook een lief kaartje. Met behulp van de tool hoef je niet zelf uren te ploeteren op een passend gedicht. Want naast de bloemenlijst, genereert de AI Bloemist ook een persoonlijke boodschap die je aan het boeket kan toevoegen. Niet geheel onbelangrijk, de tool kent verschillende schrijfstijlen, zodat je er een Shakespeare-waardige tekst of zelfs een rap van kan maken. 

Via de website van de AI Bloemist kan je aan de slag gaan!

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy