New BACARDÍ face Camila Cabello zorgt voor een zinderende zomer!

by Redactie

Het bekende rummerk BACARDÍ heeft Camila Cabello onthuld als hun nieuwe gezicht, als onderdeel van het wereldwijde Do What Moves You-platform. En voor haar allereerste samenwerking met een drankmerk, schittert de sensuele Cabello in een campagnespot met haar nieuwe nummer I LUV IT. Datzelfde nummer zal vanaf deze zomer ook beschikbaar zijn op alle grote streaming platforms. Het is namelijk de eerste single van haar langverwachte vierde album dat eveneens deze zomer uitkomt: C, XOXO.

New BACARDÍ face Camila Cabello zorgt voor een zinderende zomer!

Maar de BACARDÍ-campagne viert niet alleen de lancering van Cabello’s nieuwe muziek. Ook viert het de jarenlange passie van het merk om mensen door beweging en zelfexpressie met elkaar te verbinden. De campagnespot1is gemaakt door regisseur Nicolás Méndez, medeoprichter van CANADA en eerder verantwoordelijk voor video’s van internationale hitmakers als Rosalia, Travis Scott en Tame Impala. Met zijn filmische en gedurfde blik, ontwikkeld in samenwerking met BBDO New York, toont hij hoe de popster zich naar het ritme en geluid van haar nieuwe aanstekelijke nummer beweegt. Het geluid begint klein, maar wordt steeds luider, duidelijker en voelbaarder – en eindigt uiteindelijk in een bontgekleurd buurtfeest, compleet met BACARDÍ-cocktails.

I LUV IT Punch cocktail

De campagne viert de splinternieuwe sound en stijl van Camila Cabello, die anders is dan wat fans eerder van haar hebben gezien. Naast ondersteuning op creatief gebied, zal BACARDĺ ook een rol spelen tijdens de release van haar nieuwe album. Op de agenda staat een reeks evenementen en optredens wereldwijd waar ook de ‘I LUV IT Punch’ in de schijnwerpers staat. De cocktail is mede bedacht door Cabello zelf en is een variant op de klassieke rum punch, waarbij BACARDÍ Carta Blanca wordt gecombineerd met een aantal van Cabello’s favoriete ingrediënten, waaronder passievrucht, limoen, kokoswater en St. Germain.

Lees ook:  De perfecte zomerse dag in 5 recepten

Benieuwd naar het recept? Het volledige recept voor Cabello’s I LUV IT Punch vind je hieronder.

I LUV IT Punch Recept
Ingrediënten: 

  • 60 ml BACARDÍ Carta Blanca rum 
  • 15 ml St Germain likeur 
  • 15 ml passievruchtensap 
  • 15 ml limoensap (sap van ongeveer een halve limoen)) 
  • 30 ml kokoswater 
  • Limoenschijfje en geroosterde kokossnippers om te garneren. 

Zo maak je ‘m 

Vul een glas met ijsblokjes en voeg alle ingrediënten toe. Even roeren om alles te mengen. Maak af met een limoenschijfje en de geroosterde kokossnippers. 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy