Lentekriebels? Zo verwen je jezelf én je partner

by Redactie

Nu de temperatuur langzaam maar zeker begint te stijgen en de zon zich meer en meer van zijn beste kant laat zien, komen ook de lentekriebels vast en zeker op. Je gaat graag het terras op met je partner, plant vele gezellige etentjes of bent stiekem al aan het kijken voor de eerste vakantie weg. Kortom: de leukste tijd van het jaar komt er langzaam maar zeker aan en we laten de winter achter ons. Hoe je jou en je partner het beste in het zonnetje kan zetten, lees je in dit blog.

Plan een romantische date night

Een van de beste dingen die je kunt doen in je relatie, is het plannen van een romantische date night. Het beste van alles, is dat dit helemaal niet lastig hoeft te zijn. Ga voor een gezellig etentje in jullie favoriete restaurant. Ga voor een gezellige borrel thuis. Of plan een nachtje weg in een nieuwe stad. Al met al zijn er meer dan genoeg ideeën waar je mee aan de slag kunt gaan. Wel zo handig, toch? 

Pak een keer goed uit met een weekendje weg of een vakantie

En pak je maar al te graag een keer echt goed uit en ga je op de romantische toer? Dan kun je er ook voor kiezen om meteen een weekend weg te gaan of een vakantie te plannen. Je maakt hierdoor de leukste herinneringen en kunt vele jaren daarna nog steeds terugblikken op een onvergetelijke tijd. En dat geeft je relatie meteen weer een boost. En zijn jullie helemaal relaxed en ontspannen? Misschien is het dan ook een leuk moment om te experimenteren met verschillende soorten speeltjes in de slaapkamer, zoals een vibrator.

Lees ook:  Valentijnsdag-tips: cadeautjes die voor verbinding zorgen 

Communiceer en experimenteer in de slaapkamer

Een van de belangrijkste dingen in een relatie, is het hebben van een eerlijke en open communicatie. Zo ook als het gaat om de wensen in de slaapkamer en de bijbehorende lentekriebels. Ga hier dus altijd het gesprek over aan en respecteer elkaar in deze gesprekken. Misschien staan jullie er bijvoorbeeld beiden voor open om een keer een Tarzan vibrator uit te proberen in de slaapkamer. Aangezien het aanbod aan speeltjes vandaag de dag erg divers is, is er voor ieder altijd wel wat wils. Maar je kunt bijvoorbeeld ook altijd starten met het gebruiken van een fijne massageolie. Waar gaat jouw voorkeur op dit moment naar uit?

Foto header via iStock, credits: Prostock-Studio

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy