De hottest beach look trends voor mannen – S/S 2024

by Redactie

De zomer van 2024 brengt een golf van frisse strandlooks voor mannen. Van opvallende prints tot klassieke silhouetten met een twist… Wij presenteren jullie de hottest beach look trends die je deze zomer op het strand zult zien:

1. Tropische prints

Breng de tropen naar het strand met opvallende prints zoals palmbomen, tropische bloemen en exotische dieren. Denk aan kleurrijke Hawaiiaanse overhemden en zwemshorts met gedurfde patronen die je meteen in vakantiestemming brengen.

2. Retro vibes

Herleef de jaren ’80 en ’90 met retro beachwear. Denk aan oversized zonnebrillen, vintage geïnspireerde zwembroeken en tanktops met retro logo’s. Deze nostalgische look is perfect voor diegenen die een vleugje vintage willen toevoegen aan hun strandstijl.

3. Pastelkleuren

Zachte pasteltinten zoals lichtblauw, zachtroze en mintgroen zijn dit seizoen enorm populair. Kies voor pastelkleurige zwembroeken of combineer een pastelkleurig T-shirt met een neutrale broek voor een verfijnde strandlook.

4. Duurzame strandkleding

Milieubewuste mannen zullen blij zijn te horen dat duurzame strandkleding steeds populairder wordt. Kies voor zwembroeken gemaakt van gerecyclede materialen of investeer in een stijlvolle rashguard gemaakt van duurzame stoffen om je te beschermen tegen de zon.

5. Sportieve stijl

Voor de actieve strandganger is de sportieve stijl een must-have. Ga voor zwembroeken met technische details zoals mesh-voering en sneldrogende stoffen voor ultiem comfort. Of kies voor een sportief rashguard om je te beschermen tijdens het surfen of beachvolleyballen.

6. Accessorize

Maak je strandlook compleet met de juiste accessoires. Kies voor een trendy strohoed om je te beschermen tegen de zon. Draag daarbij een paar coole sneakers die je gemakkelijk van het strand naar de bar kunt dragen. En vergeet niet om een stijlvolle strandtas mee te nemen om al je essentials in stijl te dragen.

Lees ook:  Wax Bar Challenge voor zomerproof benen

7. Minimalistische silhouetten

Eenvoud siert de man deze zomer met minimalistische silhouetten in neutrale kleuren. Denk aan eenvoudige zwembroeken en tanktops in klassieke kleuren zoals wit, zwart en navy voor een tijdloze en toch stijlvolle strandlook.

8. Experimenteer met texturen

Voeg dimensie toe aan je strandoutfit door te experimenteren met verschillende texturen. Van zwembroeken met reliëfpatronen of tot aan lichtgewicht linnen shirts voor een casual en toch verfijnde uitstraling.

Foto header via iStock, credits: Oscar Gutierrez Zozulia

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy