Review: de verfijnde klasse van de Mercedes CLA 250 e Shooting Brake

by Redactie

De Mercedes CLA 250 e Shooting Brake is een elegante en sportieve toevoeging aan de Mercedes-Benz familie. Wij namen de de plugin-hybride CLA 250 mee de weg op. En werden blij van de combinatie van het stijlvolle design, de geavanceerde technologie én indrukwekkende prestaties.

Review: de verfijnde klasse van de Mercedes CLA 250 e Shooting Brake

Design en exterieur

De CLA 250 e Shooting Brake straalt de welbekende Mercedes klasse uit met zijn gestroomlijnde carrosserie en vloeiende lijnen. Het slanke silhouet en de aerodynamische vormgeving benadrukken het dynamische karakter. Tel daarbij op de kenmerkende grille en LED-koplampen de voorzijde een krachtige uitstraling geven. Met zijn langgerekte daklijn en geïntegreerde dakrails heeft de Shooting Brake een sportieve allure die zowel praktisch als elegant is.

Interieur en comfort

Het interieur van de Mercedes CLA 250 e is ontworpen met oog voor detail en biedt een luxueuze en comfortabele rijervaring. Op niveau rijden it is. De ergonomische stoelen en geavanceerde technologische functies zorgen voor maximaal comfort en gemak. Het infotainmentsysteem met touchscreen biedt naadloze connectiviteit en intuïtieve bediening. Daarnaast verhoogt het uitgebreide assortiment aan rijhulpsystemen de veiligheid en gemoedsrust van de bestuurder. Om het luxe gevoel nog wat te versterken is de CLA 250 voorzien van subtiele verlichtingselementen en sfeerverlichting. Die je kan aanpassen aan je eigen voorkeuren. We like!

Bekleding Infotainment

Prestaties en aandrijving

Onder de motorkap van de CLA 250 e ligt een hybride aandrijfsysteem dat prestaties en efficiëntie combineert. De combinatie van een krachtige verbrandingsmotor en een elektrische motor levert goede prestaties, met snelle acceleratie en responsieve handling. Met verschillende rijmodi kan de bestuurder de aandrijfconfiguratie aanpassen aan de rijomstandigheden, variërend van puur elektrisch rijden voor stadsverkeer tot dynamischer rijden op de snelweg.

Lees ook:  De BYD Seal U is een betaalbare SUV én is in een comfort en design versie verkrijgbaar

Meer specs:

– Motor: 1.3-liter viercilinder benzinemotor + elektrische motor
– Gecombineerd vermogen:
218 pk
– Elektrisch bereik:
tot 80 kilometer (WLTP)
– Transmissie:
Automatische transmissie met dubbele koppeling
– Acceleratie 0-100 km/u:
6,9 seconden
– Topsnelheid:
235 km/u (elektronisch begrensd)
– Brandstofverbruik:
Gemiddeld 1,4-1,6 liter per 100 kilometer (WLTP)

Review: de verfijnde klasse van de Mercedes CLA 250 e Shooting Brake

Conclusie

De Mercedes CLA 250 e Shooting Brake is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl, prestaties en efficiency. Met zijn stijlvolle design, luxueus interieur en geavanceerde hybride aandrijfsysteem biedt deze auto een rijervaring die zowel praktisch als luxueus is. 

De vanafprijs is € 46.677

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy