5 x bijzonder overnachten in Valencia

by Redactie

De Spaanse stad Valencia is een heerlijke stad om een weekendje naar toe te gaan. Als je op zoek bent naar een verblijf dat doordrenkt is van lokale flair en persoonlijke gastvrijheid (dus weg van de massa) zijn hier 5 tips voor kleinschalige hotels in Valencia die je reis onvergetelijk zullen maken.

1. Petit Palace Ruzafa

Gelegen in de trendy wijk Ruzafa, biedt Petit Palace Ruzafa een eigentijdse en gezellige ambiance. Dit charmante boetiekhotel beschikt over stijlvolle kamers met heel veel fijne extra’s, zoals gratis fietsverhuur en een ontbijtbuffet met lokale lekkernijen. Door de centrale ligging en levendige omgeving is Petit Palace Ruzafa een super bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een authentieke Valenciaanse ervaring.

2. Hotel Kramer

Dit gezellige boetiekhotel, gelegen in de wijk Carmen, heeft een huiselijke ambiance. Hotel Kramer beschikt over knusse kamers met een kleurrijke inrichting, een gezellige gemeenschappelijke lounge en een eigen restaurant met traditionele Valenciaanse gerechten. Ook hier is de ligging weer centraal waardoor Hotel Kramer een ideale uitvalspunt is om de stad te ontdekken.

3. ABC B&B 2.0

Dit gezellige bed & breakfast ligt in de wijk Ruzafa. ABC B&B 2.0 beschikt over comfortabele kamers met een hippe inrichting, een uitgebreid ontbijtbuffet en een vriendelijke gastheer die altijd klaar staat om te helpen met tips en aanbevelingen. 

4. Casual del Cine Valencia

Alle kamers in Casual del Cine Valencia zijn geïnspireerd op beroemde films. Het is gevestigd in een klassiek Valenciaans gebouw naast het stadhuisplein. Super gunstig gelegen: op 1 minuut lopen van het station, op 8 minuten lopen van de Centrale Markt en op 10 minuten lopen van de gotische kathedraal van Valencia.

Lees ook:  6 x aan je goede voornemens werken op je vakantiebestemming

5. YOURS boutique hotel

In het centrum van Valencia, (opnieuw) in de levendige wijk Ruzafa en verscholen achter de originele 19e-eeuwse gevel ligt dit minimalistische hotel.  Maar dat wil zeker niet zeggen dat het ongezellig is. Super stylish kamers, persoonlijke aandacht en een heerlijk zwembad. Alles om tot rust te komen, midden in de stad. 

Foto header via iStock, credits: SeanPavonePhoto

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy