Review: de Renault Espace Iconic E-Tech Full Hybrid 200, een groene gezinswagen die esthetisch ook scoort

by Redactie

De Renault Espace Iconic E-Tech Full Hybrid 200 biedt een verfijnde mix van luxe, ruimte en milieuvriendelijke technologie. Als een van de pioniers op het gebied van hybride voertuigen, heeft Renault met de Espace een mooie stap voorwaarts gezet in de wereld van hybride gezinsauto’s. Met zijn elegante ontwerp, geavanceerde hybride aandrijflijn en uitgebreide functies, is de Espace een verleidelijke keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en efficiëntie.

Review: de Renault Espace Iconic E-Tech Full Hybrid 200, een groene gezinswagen die esthetisch ook scoort

Groen in de stad en op de snelweg

Een van de meest opvallende kenmerken van de Renault Espace Iconic E-Tech Full Hybrid 200 is zijn geavanceerde hybride aandrijfsysteem. Die zorgt voor een soepele en stille rijervaring, waarbij de auto moeiteloos schakelt tussen elektrisch en hybride rijden. Bovendien biedt de auto een uitstekende wendbaarheid en rijgedrag, waardoor hij net zo geschikt is voor stadsritten als voor lange afstanden op de snelweg. Het resultaat is een erg geslaagde brandstofefficiëntie en lagere emissies. Hierdoor is de Espace een milieuvriendelijke keuze. En dat is altijd winnen, zeker voor gezinnen die de nadruk (willen) leggen op een groenere levensstijl.

Renault frontRenault Espace

Een echte familiewagen

We hebben het over gezinnen, want de auto is héél erg ruim. Als echte familiewagen biedt de Espace de keuze tussen zeven of vijf zitplaatsen, waarbij de achterste twee stoelen vooral geschikt zijn voor kinderen. Zo’n modulaire ruimte is dus een grote plus voor een (uitbreidend) gezin. Naast zijn indrukwekkende prestaties op het gebied van brandstofefficiëntie, biedt de Renault Espace ook een comfortabele en luxueuze rijervaring. Het ruime interieur is voorzien van hoogwaardige materialen en doordachte details. De stoelen zijn comfortabel en ondersteunend, en er is voldoende been- en hoofdruimte voor alle passagiers. Duidelijk is dat dat ook geldt voor lange reizen. Bovendien is de Espace uitgerust met een scala aan geavanceerde technologische functies, waaronder een touchscreen-infotainmentsysteem, smartphone-integratie, en een uitgebreid pakket aan rijhulpsystemen voor extra veiligheid en gemak. Dat garandeert comfortabele ritjes terwijl je van alle gemakken voorzien bent.

Lees ook:  smart viert een bruisend feest (25 jaar!) met een musthave koffietafelboek én de nieuwe smart #3

Renault inside

Een moderne en elegante uitstraling

Het ontwerp van de Renault Espace is ook het vermelden waard. Het exterieur design van de Renault Espace Iconic E-Tech Full Hybrid 200 is een combinatie van de bekende Renault elegantie, moderniteit en functionaliteit. De lichtmetalen velgen en de gestroomlijnde carrosserie geven de Espace een strakke uitstraling die zeker indruk maakt op de weg. Vanaf de voorkant valt direct de opvallende grille op, die wordt geflankeerd door slanke LED-koplampen die de voorzijde van de auto een krachtige uitstraling geven. De gebeeldhouwde motorkap voegt een vleugje sportiviteit toe aan het ontwerp en benadrukt de prestatiegerichte aard van de Espace. Mooi zijn ook de sportieve voorspoiler en grille, die het design nog net een extra edge geven. Het geheel wordt aangevuld met verfijnde chromen accenten en subtiele merkdetails die de premium uitstraling van de Espace versterken.

De Renault Espace Iconic E-Tech Full Hybrid 200 is als groene familiewagen dus zowel esthetisch aantrekkelijk als uiterst praktisch. Verkrijgbaar vanaf €47.490.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy