Love stories on wheels; de liefde vieren met een hoofdrol voor Greenwheels

by Redactie

In de week van Valentijnsdag kan je niet om mooie liefdesacties heen. Zo ook bij autodeelbedrijf Greenwheels. Vanaf vandaag staan op maar liefst 150 NS-stations door heel Nederland deelauto’s en om dat (én de relatie met Nederlandse OV) te vieren, staat deze hele week in het teken van romantiek. Zo wordt op NS-station Amersfoort reizigers op Valentijnsdag op chocolade en warme drank getrakteerd. En op de socials van Greenwheels wordt dagelijks een waargebeurde love story met een hoofdrol voor de deelauto gedeeld.

Wat deelauto-feitjes op een rij

Nice to know: er zijn in Nederland ruim 2.700 Greenwheels-deelauto’s voor iedereen beschikbaar. Meer dan vijftien procent van die vloot is momenteel elektrisch en ze zijn een aanvulling op het Nederlandse openbaar vervoer. Gebruik je deelauto’s, de trein en de bus, dan is je milieu-impact een stuk lager dan wanneer je een eigen auto rijdt. Plus: het is een top plek om andere mensen te ontmoeten – win win dus! In het licht van Valentijnsdag én de mijlpaal van maar liefst 150 P+R plekken in Nederland met een Greenwheels-deelauto, hebben ze nu dus een romantische week opgezet. Iedere dag een love story op de Greenwheels Instagram en Facebook en chocolade en hartverwarmende drankjes op NS-station Amersfoort (14 februari).

Auto speelt de hoofdrol in romcom-verhalen

(Deel)auto’s worden vaker dan gedacht gebruikt in een romantische setting. Wist je bijvoorbeeld dat 87% van de mensen wel eens kust in de auto? En dat 1 op de 20 verlovingen starten in een auto?* Dat maakte nieuwsgierig. Welke mooie verhalen speelden zich in de 2.700+ deelauto’s van Greenwheels af? Ze gingen op zoek naar de meest ontroerende en romantische vertellingen.

Lees ook:  4 manieren om de spanning terug te brengen in de slaapkamer

Smul je dan ook van rom-com? Houd dan vanaf vandaag de Instagram of Facebook van Greenwheels in de gaten. In de week van Valentijn wordt iedere dag een nieuw verhaal gepost. Rijd je vanaf een P+R met de Greenwheels-auto? Dan krijg je van Valentijnsdag tot 21 februari 10% korting op afstand en de duur. Ook leuk: je krijgt tot eind februari € 20 korting op je eerste rit.  Met wie ga jij op (romantisch) avontuur?

*Onderzoek Wijkopenautos.nl (februari 2021)

Foto header via iStock, credits: jacoblund

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy