Firmship Defender: Land Rover X Firmship met een designsausje van Job Smeets

by Redactie

Wat krijg je als de auto-, boten- en designwereld elkaar kruisen? In dit geval een bijzondere design wagen met de naam Firmship Defender.

Firmship is een scheepsbouwbedrijf dat hyper duurzame privéjachten ontwerpt en bouwt die zijn ontdaan van alle franje en geïnspireerd op iconische archetypes uit het verleden. Om hun DNA te benadrukken, ‘firmshippen’ ze ook andere hyper duurzame producten van merken die dezelfde filosofie omarmen. Zoals Land Rover

Firmship Defender: Landrover X Firmship met een designsausje van Job Smeets

Zo ontstond er het idee om naast hun schepen ook een eigen ‘limited edition’ Defender te ontwerpen. Ze vroegen Job Smeets van Studio Job om tot dit ontwerp te komen en daaruit werd de Firmship Defender geboren. Een auto (ontdaan van alle franje) waarvan de lak heel anders voelt dan de lak van alle andere auto’s. Het is namelijk een van de sterkste en zwaarste metaallak die ter wereld verkrijgbaar is. Lak die normaal gesproken wordt gebruikt op bulldozers. Het geeft de auto een bijzondere textuur. 

Hebbon?

Lees ook:  Noise-cancelling hondenhok: zo is oud en nieuw ook voor de hond een feestje

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy