Dit is de nieuwe Renault 5: iconische “je ne sais quoi allure” in een volledig elektrische auto

by Imke

De Renault 5, hét charmante autootje dat in 1972 werd geïntroduceerd. En deze week, op de autoshow van Genève, is de nieuwe Renault 5 E-Tech electric gepresenteerd. Oftewel, een moderne, volledig elektrische versie van de iconische auto uit ’72. Eerder deze maand hadden we in Parijs al een sneak peek van dit kekke autootje. En wij denken: ook deze auto gaat net zo’n hit worden als zijn iconische voorganger.

Dit is de nieuwe Renault 5: iconische "je ne sais quoi allure" in een volledig elektrische auto

Met een vanaf prijs van €25.000, een ‘retro-futuristische’ stijl, toffe gadgets én mooie carrosserie kleuren (die gele kleur!) is de Renault 5 E-Tech electric een meer dan geslaagde re-design van zijn iconische voorganger. Benieuwd naar meer specs? Lees dan het hele verslag dat Imke maakte op de website van Dutchcowboys.

Dit is de nieuwe Renault 5: iconische "je ne sais quoi allure" in een volledig elektrische auto Dit is de nieuwe Renault 5: iconische "je ne sais quoi allure" in een volledig elektrische auto

Renault Turbo met Imke Oude Renault wagentjes

Lees ook:  500 sterren voor de Fiat 500 familie

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy