De vernieuwde Dacia Spring: volledig elektrisch, betaalbaar én je kan er koffie mee zetten…

by Imke

Dacia is wat je zegt ‘lekker bezig’. Hun nieuwe designfilosofie slaat behoorlijk aan en dat vertaalt zich nu ook weer in de presentatie van de vernieuwde Dacia Spring. Vorige week waren we aanwezig bij de sneak preview in Parijs.

De Dacia Spring kwam in 2021 al op de markt, om vervolgens uit te groeien tot de derde bestverkochte elektrische auto op de particuliere markt in 2022 én 2023. Inmiddels zijn wereldwijd al tegen de 150.000 exemplaren van de Spring verkocht. Niet gek want de de auto biedt een perfecte oplossing voor wie eenvoudige, betaalbare en efficiënte emissievrije mobiliteit wenst.

De vernieuwde Dacia Spring: volledig elektrisch, betaalbaar én je kan er koffie mee zetten... De vernieuwde Dacia Spring: volledig elektrisch, betaalbaar én je kan er koffie mee zetten...

Benieuwd naar de hele review van de nieuwe Dacia Spring? Lees dan het artikel van Imke dat ze schreef voor Dutch Cowboys. Tipje van de sluier: je kan met de nieuwe Spring een kop koffie zetten én een bbq-party houden!

Koffie zetten met Dacia!

Lees ook:  Het Gouden Festivalbandje

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy