De beste steden om naartoe te gaan tijdens een bachelorparty 

by Emma

Vóórdat je het huwelijksbootje instapt, is het tijd om nog één keer goed te feesten. Bij een vrijgezellenfeest – of bachelorparty – is het dan ook vooral belangrijk dat de bruid of bruidegom volledig in de watten wordt gelegd. Maar hoe dat eruitziet, is voor iedereen natuurlijk verschillend. En waar je naartoe gaat, is daarin bepalend. Daarom hier: vier leuke steden om jouw bachelorparty te vieren.

Berlijn: obscuur feesten

Er zijn weinig plekken in Europa waar je zo goed uitgaat als in Berlijn. Het bruisende nachtleven is wereldberoemd. Houd er rekening mee dat je soms wel lang in de rij kan staan – en zoals fervent clubber weet, is er géén garantie dat je binnenkomt. Maar ook dat hoort erbij, en maakt het uitgaan ook zo iconisch. Van wispelturige bouncers tot DJs met obscure en niche muziek: wie helemaal los wil gaan op diens vrijgezellenfeest, doet dat het beste in de Duitse hoofdstad. Bovendien is er ook tussen het feesten door genoeg te doen, aangezien de stad van een flinke dosis cultuur, kunst en lekker eten is voorzien.

Boedapest: (budget) badderen

Los van dat je er óók heel goed uit kan gaan, staat Boedapest ook bekend om de vele thermale bronnen. Niet voor niets staat het bekend als de ‘stad van spa’s’! En dat betekent meer dan gewoon wat gezichtsbehandelingen en massages. De vele bronnen bevatten namelijk heel wat mineralen, zoals zink en magnesium. En los van de natuurlijke bronnen zijn er ook genoeg binnen- en buitenzwembaden waar je volop van kan genieten. Niet onbelangrijk: je krijgt er alles voor een habbekrats!

Lees ook:  Je kind en financiën: 4 valkuilen nader uitgelegd

Stockholm: verfijnd uitgaan

In Scandinavië betekent uitgaan vooral er verzorgd en chique uitzien, naar een goed établissement gaan, en vol klasse van de avond genieten. Denk aan skybars met een prachtig uitzicht of zelfs ‘geheime’ clubs waarvan je vooraf moet weten dat ze bestaan (en waar je soms zelfs een uitnodiging voor nodig hebt). Overdag trek je langs musea en ga je uit winkelen, ’s avonds trek je de mooiste (net aangeschafte) outfit aan en paradeer je met je vrienden door de stad. Niet verkeerd.

Ibiza: tropisch ontsnappen

Wie van alles wat wil en vooral aan van alles en wat wil ontsnappen tijdens de bachelorparty, kan dat het beste op Ibiza doen. Het tropische plekje heeft genoeg clubs om ’s avonds helemaal los te gaan en luxe resorts om weer van die avonden bij te komen. Je zou het het Las Vegas van Europa kunnen noemen, en dat zegt eigenlijk al genoeg.

Foto header via iStock, credits: DisobeyArt

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy