De AI bloemist to the rescue! Met deze fleurige tool maak je zeker indruk op Valentijnsdag.

by Redactie

Natuurlijk is een romantisch etentje of een doosje bonbons hartstikke lief op Valentijnsdag, maar laten we eerlijk zijn: een beetje cliché, niet? En een ‘gewone’ bos bloemen geven is ook weer zoiets. Maar ja, hoe dan indruk maken op jouw Valentijn? Meet de AI Bloemist. Oftewel; waar Artificial Intelligence en de liefde (in de vorm van bloemen) elkaar ontmoeten. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Uit onderzoek blijkt dat we een gewone bos bloemen niet speciaal genoeg vinden om te geven met Valentijnsdag. Volgens Bloemenbureau Holland een gemiste kans. Want volgens hen hebben bloemen juist de kracht om iemands persoonlijkheid te symboliseren met bloemen. Om die reden bedachten ze de AI Bloemist. In short: een tool die met behulp van AI een boeket samenstelt met een diepere, persoonlijke betekenis. In de tool vul je de unieke eigenschappen in van je partner of crush en laat je verrassen door een op maat gemaakt boeket. Elke bloem in het boeket vertegenwoordigt met haar betekenis een eigenschap die jouw Valentijn op een mooie, fleurige wijze vastlegt.

Bloemen

Van online bloemenlijst naar echt boeket

Nadat je op maat gemaakte boeket is samengesteld, ontvang je een lijstje met de specifieke bloemen die in jouw boeket horen. Ga met deze lijst vervolgens naar de lokale bloemist, die je persoonlijke boeket tot leven brengt. Et voilà! Liever online bestellen? Dat kan ook via de tool. Je boeket mét kaartje wordt dan binnen 1 dag bij je crush thuisbezorgd. Last-minute je valentijnscadeau regelen? Als je het boeket op Valentijnsdag vóór 14.00 uur besteld, heb je het dezelfde dag nog in huis.

Lees ook:  Review: de iPhone 15, alle ins & outs op een rij!

De AI bloemist to the rescue! Met deze fleurige tool maak je zeker indruk op Valentijnsdag.

Een (AI) kaartje hoort erbij!

Maarrrr….. bij een mooie bos bloemen hoort natuurlijk ook een lief kaartje. Naast de bloemenlijst, genereert de AI Bloemist ook een persoonlijke boodschap die je aan het boeket kan toevoegen. Zo weet je geliefde waarom deze bloemencombinatie bij zijn/haar/hun eigenschappen past. En niet onbelangrijk, de tool kent verschillende schrijfstijlen, van grappig tot passioneel en romantisch. Zo kan je je valentijn dubbel verrassen.

Ga je ervoor? De AI Bloemist gebruik je hier.

Foto header via iStock, credits: Bogdan Kurylo

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy