5 tips voor de meest stylish bruiloft looks

by Redactie

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Natuurlijk wil je er als bruid(egom) op je allermooist uitzien tijdens de grote dag. Je kunt dan ook lekker uitpakken met je look. Van wat je voor aanvang van de bruiloft tot op de dag zelf kunt regelen: lees verder voor onze tips.

Outfit

Het draait natuurlijk allemaal om je outfit. Hier kun je verschillende keuzes in maken. Traditioneel gezien trouwt de bruid in een witte jurk. Het is mooi om je aan deze traditie te houden, als dit je wens is. Ga daarbij natuurlijk wel op zoek naar dé jurk die bij je past. Van een grote, klassieke prinsessenjurk tot een minimalistische, moderne jurk. Uiteraard ga je veel jurken passen, samen met bijvoorbeeld wat familieleden en vriendinnen. Dit is een dierbaar moment. Past een traditionele jurk niet zo goed bij jou? Je bent natuurlijk helemaal vrij om iets anders te dragen. Van een jurk in een knalkleur tot een stoer broekpak: waar voel jij je goed in? Ook een jumpsuit is een beeldige keuze. Bedenk meteen welk kapsel er goed bij zou staan. Bij een goede kapper Enkhuizen kunnen ze meekijken wat de beste styling van je haar is, in combinatie met je outfit. Zo maak je er een prachtig geheel van. Let trouwens ook goed op de schoenen die je kiest. Passen de schoenen bij de outfit? Nog belangrijker: zitten de schoenen lekker? Je bent de hele dag in de weer – daarom kun je maar beter comfortabele schoenen aantrekken.

Kapsel

Zorg dat je haar perfect zit op de grote dag. Je kunt zelfs een speciaal kapsel nemen, als je wilt uitpakken. Of blijf bij je vertrouwde coupe, maar laat het prachtig in model brengen. Bij Marleneshairstylecentre.nl kun je vlak voor de bruiloft of zelfs op de dag van de bruiloft terecht. Wil je je haar los dragen of liever opsteken? Ook hier kun je natuurlijk over nadenken. Zoek ook vooral inspiratie op. Hoe hebben andere bruiden hun haar? Je kunt iets moois dat je tegenkomt als uitgangspunt nemen. Of bedenk natuurlijk helemaal zelf een bijzonder kapsel.

Lees ook:  Waarom het dragen van een goede zonnebril zo belangrijk is

Make-up

Draag je graag make-up? Dit kan dan natuurlijk ook tijdens de bruiloft. Ga zelf aan de slag met je make-up look of laat een professional je make-up doen. Dit gebeurt aan het begin van de grote dag, in de vroege ochtend. Als je zelf de make-up doet, is het slim om dit vooraf alvast een paar keer te oefenen – zeker als je iets bijzonders in gedachten hebt. Misschien wil je wel uitpakken met oogschaduw, of juist met lippenstift. Zoek ook hier weer naar inspiratie. Wat zijn mooie kleuren om te dragen? Je kunt het naturel houden of juist voor iets bijzonders gaan: het is maar net wat er beter bij je past. Zeker als je voor een opvallende look kiest, is oefenen belangrijk. Op die manier weet je zeker dat het goed uitpakt!

Nagels

Je kunt ook zeker je nagels laten doen voor de bruiloft. Ook hier geldt weer de afweging: ga je voor een opvallende of juist een subtiele look? Als je een enkele kleur aanbrengt, kun je dit prima zelf doen. Kies optioneel voor extra sterke nagellak, zoals gellak, zodat het de hele dag goed blijft zitten. Wil je juist graag iets unieks doen met je nagels, met meerdere kleuren en figuurtjes? Dan kun je natuurlijk naar een nagelstyliste gaan om er een kunstwerkje van te maken.

Sieraden

Tot slot: sieraden zorgen voor de ideale finishing touch. Je kunt verschillende sieraden dragen, zoals oorbellen, armbanden en een ketting. Of leg juist de focus op een enkel sieraad, dat je dierbaar is. Houd je ringvinger natuurlijk vrij: daar komt de trouwring om. Verder kun je wel gewoon de sieraden naar keuze dragen, dat staat fraai. Ook leuk: laat de kleuren van je kleding terugkomen in je sieraden. Of ga juist voor contrasterende kleuren in je sieraden en kleding, voor een extra speciaal geheel.

Lees ook:  Schrootstrijd: Verrassend en vernieuwend uitje

Neem de tijd om er op je best uit te zien. Het is immers een van de belangrijkste dagen in je leven. We wensen je een geweldige dag toe!

Foto header via iStock, credits: gorodenkoff

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy