3 x elektrische droomauto’s voor op je bucketlist

by Jill Buitenhuis

Als autoliefhebber zijn er weinig dingen die opwindender zijn dan de snel evoluerende wereld van elektrische auto’s. Met elke nieuwe aankondiging en ontwikkeling worden grenzen verlegd en zijn er weer nieuwe auto’s die je wil proberen. Voor degene die hun passie voor auto’s combineren met een milieubewuste levensstijl is er genoeg te kiezen. Dit zijn onze drie favoriete elektrische droomauto’s voor op je bucketlist. Lees snel verder.

Porsche Taycan

Voor de liefhebbers die niet alleen op zoek zijn naar kracht, maar ook naar sportieve elegantie, is de Porsche Taycan wat ons betreft de perfecte elektrische auto voor op je bucketlist. Menig autoliefhebber heeft een Porsche – welke uitvoering dan ook – op zijn bucketlist staan, want wat zijn dit geweldige racemonsters. Je hoort ze vanuit de verte al aan komen en is een van de mooiste auto’s die op de weg te vinden is. De Taycan maakt elektriciteit nog opwindender, prestaties nog indrukwekkender en het buitengewone nog opmerkelijker. Het interieur straalt pure luxe uit, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën die de rijervaring naar een nóg hoger niveau tillen.

Kia EV6

Een elektrische auto waar we op slag verliefd op werden in Marbella, waar we deze auto mochten testrijden. Met deze EV6 ben je klaar voor de toekomst. De auto is volledig elektrisch en ziet er ook nog eens heel goed uit. Hij is voorzien van alle technische snufjes die je nodig hebt en heeft een infotainmentsysteem waar je autohart sneller van gaat kloppen. Wat je kunt bedenken is namelijk mogelijk. Het systeem werkt heel intuïtief. De belangrijkste reisinformatie zie je tijdens het rijden zelfs voor je in de voorruit, zodat je ook niet opzij hoeft te kijken voor bijvoorbeeld je snelheid of navigatie. Wat ons betreft verdient deze auto absoluut een plek in deze top 3.

Lees ook:  Review: De Peugeot 208 GT PureTech 100 is een fraai staaltje design en rijdt comfortabel

Tesla Model S Plaid

Deze elektrische Tesla mag niet in het rijtje ontbreken. Tesla, de pionier in elektrische voertuigen, heeft met dit model een statement gemaakt in de wereld van elektrische sportauto’s. Deze auto heeft de snelste acceleratie van alle auto’s in productie. Het is de perfecte auto voor muziekliefhebbers, want de Tesla beschikt ook over een indrukwekkend audiosysteem met 22 luidsprekers, een vermogen van 960 watt en actieve weggeluidsonderdrukking voor een luisterervaring die je niet voor mogelijk hield.

Benieuwd naar meer elektrische droomauto’s? Onlangs testte Imke de nieuwste Renault Megane E-tech. Lees meer over deze groene, chique en sportieve auto.

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy