Waarom je in 2024 zou kiezen voor een refurbished bakfiets

by Redactie

Als je door onze fijne straten loopt, kan je het niet missen: fietsen zijn de populairste manier van transport. En daar horen natuurlijk ook bakfietsen bij! Ze zijn natuurlijk niet alleen praktisch, maar ook gewoon super fijn om je kinderen in rond te rijden of een snelle boodschap te doen. Maar waarom zou je weer kiezen voor een nieuwe bakfiets? Maak een slimme keuze en kies voor een tweedehands (bak)fiets. Hieronder lees je waarom!

Duurzaamheid voorop

Wist je dat refurbished bakfietsen duurzamer zijn in vergelijking met nieuwe bakfietsen? Omdat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen, brengen ze minder schade toe aan het milieu. Door het gebruik van gerecyclede materialen, is er minder energie nodig voor de productie van deze bakfietsen. Win-win! Begin dit jaar goed en kies voor een goede aankoopbeslissing, voor zowel het milieu als natuurlijk je portemonnee!

Bespaar kosten

De aanschaf van bijvoorbeeld een tweedehands elektrische bakfiets kan flink wat goedkoper zijn dan bijvoorbeeld de aankoop van een gloednieuwe bakfiets. En zeker nu alles zoveel duurder wordt, willen we allemaal ons geld zo efficiënt mogelijk uitgeven. Groot gelijk hebben we! En het grootste voordeel? Een gerenoveerde tweedehands bakfiets is vaak nog gerepareerd, geschilderd en weer in perfecte staat gebracht voor maar een klein deel van de prijs van een gloednieuwe fiets.

Kwaliteit

We hebben geluk dat de kwaliteit van een refurbished bakfiets vaak net zo goed is als die van nieuwe bakfietsen. En soms zelfs nog beter, helemaal afhankelijk van waar de fiets natuurlijk vandaan komt. Zo zijn de fabrikanten van refurbished bakfietsen erop gericht om de bakfietsen in (bijna) perfecte staat te brengen. Doordat refurbished bakfietsen worden geïnspecteerd en opgeknapt voor de verkoop, kun je erop rekenen dat je ook voor een tweedehands fiets op hoge kwaliteit kunt rekenen.

Lees ook:  Trend gespot: Producten huren in plaats van kopen

Soepel & efficiënt

Wie houdt er niet van het gevoel van de wind door je haren terwijl je door het prachtige landschap fietst? Maar soms kan fietsen zo saai en vermoeiend zijn. En zeker in de regen, kou of tropische zomerse regenbui. Dat is waar de elektrische fiets met middenmotor in beeld komt! Deze fietsen zorgen net voor dat beetje extra energie om binnen no-time steile heuvels af te leggen of lange afstanden zonder een uitgeput gevoel. Doordat de fiets een middenmoter heeft, die zich op de trapas bevindt, wordt de kracht gelijkmatig verdeeld over de fiets. Zo kun je soepel en efficiënt fietsen! 

Begin het nieuwe jaar goed met een slimme, energiebesparende en betaalbaar vervoermiddel! Een refurbished bakfiets is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar kostenbesparing, duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit. Investeer vandaag nog in een betere toekomst!

Foto header via iStock, credits: PIKSEL

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy