Uit tip: Art Rotterdam (en dit jaar is de 25-jarige jubileum-editie!)

by Redactie

Morgen gaat de vijfentwintigste editie van Art Rotterdam van start. Van donderdag 1 tot en met zondag 4 februari, in de iconische Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Art Rotterdam is dé beurs voor hedendaagse kunst in Nederland en het biedt jaarlijks een podium aan de nieuwste ontwikkelingen in de beeldende kunst. Met een focus op jonge kunst, de verscheidenheid van de verschillende secties, de verbinding met de stad Rotterdam en de toffe locatie geven de beurs een bijzondere uitstraling. Wat kan je dit jaar verwachten?

Op het buitenterrein kan je een verzameling grootschalige buitenwerken aantreffen. En binnen, in de Van Nelle Fabriek, wacht je als bezoeker nog veel meer. Zo presenteert Prospects in zijn twaalfde editie het werk van 86 getalenteerde, startende kunstenaars. Stichting Galerie Weisbard en Annemarie Fine Art presenteren een nieuwe sectie, Artistic Matter, mogelijk gemaakt door Lakeside Capital Partners. En Galerie Ron Mandos komt ter gelegenheid van haar eveneens vijfentwintigjarig bestaan met een presentatie onder de naam Best of Graduates Legacy.

Alle reden om de aankomende dagen een bezoek aan Rotterdam te brengen dus! Good to know: tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Prijs, € 22,50 per ticket, off peak ticket € 16,50 per ticket via Artrotterdam.com

Praktisch

Donderdag 1 tot en met zondag 4 februari 2024

Van Nelle Fabriek | Van Nelleweg 1 | 3044 BC | Rotterdam

-Donderdag 1 februari 11.00 – 19.00 uur
-Vrijdag 2 februari 11.00 – 19.00 uur
-Zaterdag 3 februari 11.00 – 19.00 uur
-Zondag 4 februari 11.00 – 19.00 uur

 

Foto header: Almichael Fraay

Lees ook:  Op ontdekkingstocht door Urban Antwerpen met als hoogtepunt het vernieuwde KMSKA

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy