Dít is de nieuwe Samsung Galaxy S24

by Redactie

Vanavond was de langverwachte officiële lancering van de nieuwe Samsung Galaxy S24! Net als vorig jaar worden er drie modellen gelanceerd: de Samsung S24, de Samsung S24+ en de Samsung S24 Ultra. Waarvan de S24 dus nu net haar première heeft gemaakt. De grote vraag is nu natuurlijk of ie het wachten waard was…. Een ding is in ieder geval duidelijk: de Samsung S24 telefoons zitten vol met AI aangestuurde functies!

Dit zijn de meest in het oog springende (AI) features

Circle to Search

Waarschijnlijk de meest indrukwekkende feature in de nieuwe Galaxy serie is de Circle to Search met Google functie. Deze functie maakt het mogelijk om ieder beeld te omcirkelen, waarna je automatisch meer informatie te zien krijgt. Oftewel; nooit meer linkjes opvragen bij die ene influencer. En benieuwd waar die mooie uitzichtfoto is genomen? Ook dat is eenvoudig te traceren met Circle to Search. De Galaxy S24 is de eerste telefoon die deze functie heeft.

Circle to Search

AI-bewerkingstool

Op de S24 is Nightography scherper dan ooit met Space Zoom. En ook de nieuwe AI-bewerkingstool Edit Suggestion denkt met je mee door voor elke foto een serie verbeteringen voor te stellen. Voor wie nog meer creatieve controle en vrijheid wil, is er Generative Edit. Hiermee kunnen delen van een foto-achtergrond worden ingevuld. Als een foto scheef is, vult AI de randen op.

Vloeiende communicatie

De Galaxy S24 is ontwikkeld om communicatie vloeiender en makkelijker te maken. Ook tussen mensen die verschillende talen spreken. Zo kunnen telefoongesprekken live vertaald worden met Live Translate. Ook in real life zijn taalbarrières verleden tijd. De Interpreter functie vertaalt live-gesprekken direct op het scherm. Er zijn hiervoor geen apps van derden vereist, en de ingebouwde AI houdt de gesprekken volledig privé. Daarnaast kan je met deNote Assist een spraakopname starten tijdens een meeting om vervolgens gestructureerde notes te ontvangen.

Lees ook:  Review Teufel BOOMSTER: strak geluid én strak design

Kleuren en frame

De Galaxy S24-reeks is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Galaxy S24 Ultra komt in de kleuren Titanium Grey, Titanium Black, Titanium Violet en Titanium Yellow (de Galaxy S24 Ultra is ook de allereerste Galaxy-telefoon met een titanium frame). De Galaxy S24+ en Galaxy S24 zijn beschikbaar in de kleuren Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet en Amber Yellow. Voor wie wat extra speciaals wil, zijn alle drie de modellen ook verkrijgbaar in exclusieve unieke online-only kleuren.

Dít is de nieuwe Samsung Galaxy S24

De Galaxy S24-serie is verkrijgbaar vanaf 31 januari met de volgende adviesprijzen. De Samsung Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra zijn beschikbaar vanaf respectievelijk €899,-, €1.149,- en €1.449.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy