Carnaval staat voor de deur! 7 x de leukste carnaval outfits

by Redactie

Nog maar een kleine maand en dan is het alweer tijd voor ‘het feest’ van het jaar. Ja ja… Carnaval staat voor de deur! En het kiezen van het juiste carnavalspak hoort natuurlijk bij de (wekenlange) voorpret. Gebrek aan inspiratie? Geen nood. Hierbij onze ideeën voor de leukste carnaval outfits waarmee je gegarandeerd de aandacht zal trekken.

1. Retro feestganger

Duik terug in de tijd met een jaren ’70 disco-outfit compleet met glinsterende pailletten en wijde pijpen. Breng de dansvloer tot leven met deze retrostijl die gegarandeerd de nodige glimlachen zal opleveren.

2. Superheld in vermomming

Kies voor een klassieke superheldenlook, maar voeg een grappige twist toe. Denk aan een Superman-kostuum met een cape in luipaardprint of een Batman-pak met opvallende glitters. Laat de innerlijke held stralen met een knipoog.

3. Levend legoblok

Breng een vleugje speelsheid naar het carnavalsfeest door te verschijnen als een gigantisch legoblok. Dit kleurrijke en iconische ontwerp zal zeker voor lachende gezichten zorgen terwijl je door de menigte beweegt.

4. Tropische vrucht

Verander jezelf in een exotische vrucht zoals een ananas, watermeloen of aardbei. Deze zoete en sappige kostuums zijn niet alleen lekker warm én super grappig, maar ook een garantie voor een goede feestelijke sfeer.

5. Futuristische ruimtereiziger

Laat je inspireren door de toekomst en ga voor een buitenaards ruimtekostuum. Voeg glow-in-the-dark accenten toe en transformeer jezelf tot een intergalactische feestganger die klaar is om de dansvloer te veroveren.

6. Griezelige zombieprinses

Geef een macabere draai aan de traditionele prinsessenlook door te kiezen voor een zombievariant. Voeg vlekkerige make-up toe, gescheurde kleding en laat je innerlijke zombieprinses los op het carnavalsfeest.

Lees ook:  How to: hoe kleine (interieur) aanpassingen een groots effect kunnen opleveren

7. Circusdirecteur met een twist

Verander in een charmante circusdirecteur, maar voeg een moderne twist toe met felle kleuren en een vleugje glitter. Creëer een magische sfeer terwijl je je eigen denkbeeldige circus presenteert.

Foto header via iStock, credits: simonapilolla

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy