5 x de tofste campers ‘du moment’

by Redactie

Droom jij net als wij ook al van lange roadtrips door ruige, zonnige gebieden? Voor wie het roadtrip virus echt te pakken heeft, gingen wij op zoek naar de 5 tofste campers du moment. Van retro tot aan super-modern en van klein tot aan giga-groot:

1. Bliss Mobil

Wil je ultieme vrijheid ervaren? De Bliss Mobil Expedition Vehicle is ontworpen voor de meest afgelegen avonturen. Met zelfvoorzienende functies en voorzien van alle mogelijke terreinvaardigheden stelt deze camper je in staat om de meest afgelegen plekken te verkennen zonder in te boeten aan comfort. Een must-have voor de echte ontdekkingsreiziger. Warning: je maakt wel een ‘entrance’ met deze bolide!

2. EarthRoamer

De EarthRoamer is een krachtpatser gebouwd op een Ford F-550 chassis. Deze vierwielaangedreven camper combineert luxe en robuustheid op een one-of-a-kind manier. Met een interieur dat doet denken aan een vijfsterrenhotel en off-road mogelijkheden die je overal brengen, is de EarthRoamer pefect voor avontuurlijke reizigers die niet helemaal willen afzien.

3. Airstream Interstate Nineteen

Voor wie op zoek is naar stijl en comfort is de Airstream Interstate Nineteen een topkeuze. Deze gestroomlijnde camper is een compacte camper, maar wel voorzien van alle praktische dingen. De perfecte metgezel voor reizigers die houden van een vleugje elegantie onderweg. Minder stoer, maar wel stijlvol!

4. Volkswagen California Ocean

Stap in de nostalgische wereld van de Volkswagen California Ocean, een camper die de charme van vroeger combineert met moderne functionaliteit. Het befaamde compacte busontwerp maakt slim gebruik van de ruimte en zorgt voor de old skool surf vibe. Wij reden vorig jaar ook in de elektrische variant. Wat ook zeker een aanrader is!

Lees ook:  Design Hometrainer

5. Hymer VisionVenture

Voor de avontuurlijke zielen die technologie en duurzaamheid waarderen, is de Hymer VisionVenture een outdoor droom. Deze futuristische camper is ontworpen met ecovriendelijke materialen, waardoor het niet alleen een mooi plaatje is, maar ook milieubewust. We like!

Foto header via iStock, credits: Anastasiia Akh

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy