Zo voorkom je een BKR-registratie met een auto abonnement 

by Redactie

Het traditionele kopen van een auto wordt tegenwoordig steeds vaker ingeruild voor het afsluiten van een auto abonnement. Deze manier van het aanschaffen van een auto is snel gegroeid, waarbij de technologie van deze auto’s een grote rol speelt. Wat vooral handig is aan deze manier van een auto aanschaffen, is dat je dit zonder BKR-registratie kan doen. Een BKR-registratie kan nog weleens een obstakel vormen binnen vele financiële aspecten. In dit blog onderzoeken we hoe je een auto abonnement kan aanschaffen zonder BKR-registratie.

Kosten als beperkende factor

Het kopen van een nieuwe of occasion auto kan een spannend moment zijn wat veel kosten met zich meebrengt. Vaak vereisen traditionele financieringsmethoden een grondige beoordeling van je financiële geschiedenis, wat ervoor kan zorgen dat je een BKR-registratie op je naam krijgt als je niet aan bepaalde criteria voldoet. Deze registratie kan ervoor zorgen dat je toch maar niet die gewenste auto koopt. Dit kan natuurlijk ontzettend frustrerend zijn, aangezien je deze auto toch wel graag zou willen aanschaffen.

Een auto aanschaffen middels abonnementsvorm

Een alternatieve optie voor het bezitten van een auto is door middel van een abonnementsvorm. Veel bedrijven, zoals Skoda bieden dit aan. In plaats van een grote som geld direct bij aanschaf te moeten betalen, biedt een abonnement betaalbare maandelijkse facturatie dat kan worden afgestemd op je budget. Hierdoor vermijd je niet alleen een BKR-registratie, maar geniet je ook van de luxe van een nieuwe auto zonder dat je enige  financiële stress ervaart.

Een huis kopen

Een huis kopen lijkt gemakkelijk en is een doel voor velen. Een BKR-registratie kan dit proces aanzienlijk moeilijker maken dan dat het al is. Geldschieters zijn vaak terughoudend om hypotheken te verstrekken aan mensen met een slechte krediet geschiedenis, wat uiteindelijk eindigt in teleurstelling en vertraging bij het waarmaken van de droom van het kopen van een eigen huis. Wanneer je van plan bent om een huis te kopen is het dus extra belangrijk dat je zorgt voor een auto zonder BKR-registratie.  Auto abonnementen zonder BKR-criteria maken het je dus een stuk gemakkelijker wanneer je van plan bent om een woning aan te schaffen.

Lees ook:  Getest: met de e-scooter van NIU de stad door zoeven

Tips om BKR-registratie te voorkomen bij het afsluiten van een abonnement

Strevend naar de moderne autotechnologie via auto-abonnementen is het belangrijk om financiële struikelblokken zo goed mogelijk te vermijden. Kijk goed naar je financiën, stel een realistisch budget op en kijk goed naar de maandelijkse kosten, verzekeringen en andere extra’s. Kies voor flexibele betalingsvoorwaarden om onnodige risico’s te vermijden. Een aanbetaling kan de maandelijkse kosten verlagen en kan de kans op een BKR-registratie minimaliseren. Wees voorzichtig met abonnementen zonder BKR-check en zorg dat ze binnen je financiële bereik vallen. Let ook op eventuele extra kosten, zoals boetes. Zo voorkom je in de toekomst problemen!

Foto header via iStock, credits: nonnie192

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy