No stress: de ultieme gids naar jouw trouwdag

by Redactie

De weg naar een trouwdag is een enorm bijzonder moment in het leven. Het is dan ook zeker een moment dat je moet koesteren en waarvan je moet genieten. Echter komen er voorafgaand aan zo’n mooie dag wel een aantal zaken kijken die je in orde dient te maken. Voor sommige kan dit overkomen als een moment van chaos. Vandaar dat we in deze blog enkele belangrijke zaken bespreken die je zult moeten doorlopen vóór de trouwdag.

Maak een checklist

De eerste stap die je zult moeten nemen om chaos te voorkomen is het maken van een checklist. Schrijf stap voor stap op welke dingen er geregeld moeten worden en wat hier nog bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van vervoer, huren van de locatie, het kiezen van de bloemen, het ontwerpen van de trouwkaart en ga zo maar door. Hierdoor creëer je overzicht en rust voor jezelf.

De ideale trouwjurk

Als vrouw zijnde is een van de meest leuke aspecten voorafgaand aan je trouwdag natuurlijk het uitkiezen van je trouwjurk. Begin daarom ook vroeg met het verkennen van de mogelijkheden en het opdoen van inspiratie. Neem eventueel familie of vrienden mee die je kunnen ondersteunen in dit proces zodat je op tijd weet welke trouwjurk je wilt.

De stijl van je bruiloft

Een stijl kan enorm veel doen met je bruiloft. Een stijl geeft namelijk een eerste indruk en een bepaalde vibe. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de stijl die je wilt hanteren op de bruiloft. Een goede vuistregel is om altijd de stijl naar jullie eigen persoonlijkheid te maken. Kies voor decoratie die je leuk vindt en aansluit op de stijl van jullie bruiloft. Dit kun je vervolgens weer combineren met stijlvolle trouwkaarten. Daarover lees je meer in de volgende alinea.

Lees ook:  Het is retro én helemaal van deze tijd: zo begin je aan je eigen LP-collectie

De perfecte trouwkaart

Nadat je alle zaken hebt geregeld wat betreft de bruiloft, zul je deze natuurlijk ook kenbaar moeten maken voor je dierbaren. Dit kun je doen door middel van een trouwkaart. Er zijn erg veel diverse soorten trouwkaarten waardoor er altijd wel een trouwkaart passend is op jouw stijl. Je kunt ervoor kiezen om deze volledig zelf te ontwerpen, of bepaalde sjablonen als richtlijn aan te houden. Op het internet vind je talloze sjablonen die je vervolgens helemaal naar je eigen stijl kunt aanpassen. Op Tadaaz.nl vind je erg veel mooie en stijlvolle trouwkaarten die je kunt aanpassen. Maak de trouwkaart eigen en voeg er een leuke persoonlijke touch aan toe.

Foto header via iStock, credits: Serhii Sobolevskyi

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy