De leukste kerstcadeautjes voor alle vaders 

by Jill Buitenhuis

De feestdagen komen er weer aan. Hét moment om iets leuks te kopen voor iemand die je lief hebt en elkaar te verrassen. Maar wat blijft het ieder jaar toch lastig om voor iedereen cadeaus te kopen. Daarom hebben we in dit artikel alle kerstcadeaus verzameld die je kunt geven aan vaders.  Dus pak je lijstje erbij, want met deze kerstcadeautjes hoef je niet meer na te denken.

Abonnement op iets wat past bij doelen voor nieuwe jaar

Merk je dat je vader toe is aan meer rust in zijn leven of wil hij juist een nieuwe taal gaan leren? Vraag hem naar zijn doelen en kies een app uit die goed past bij zijn doelen. Geef hem een abonnement op die app, zodat je hem support in het behalen van zijn doelen en hij ook écht aan de slag gaat met het behalen van zijn goals.

Nieuwe onderbroeken van zijn favoriete merk

Onderbroeken, zo’n cadeau die eigenlijk niet mag ontbreken onder de kerstboom. Koop een leuke set nieuwe onderbroeken van zijn favoriete merk, zodat hij het nieuwe jaar weer even lekker vooruit kan.

Een gesigneerd exemplaar van Kees van der Spek

Boeken zijn altijd een goed cadeau om te geven. Beroep: avonturier van Kees van der Spek is een boek die je perfect kunt geven aan een man in jouw leven die eigenlijk maar een keer per jaar een boek leest. En wat extra tof is, is dat je ook nog een gesigneerd exemplaar kunt kopen. Hoe leuk is dat cadeau?

Lees ook:  3 x toffe cadeautjes voor om je pols en op je neus

Een herinnering

Kies ervoor om hem een herinnering te geven in het nieuwe jaar. Ga bijvoorbeeld samen een dagje weg naar zijn favoriete museum, of neem hem mee uit eten. Iets doen samen is namelijk altijd een mooi cadeau.

Relaxen

Aan het eind van het jaar zijn we vaak allemaal een beetje opgebrand en moe. We zijn er aan toe om na de feestdagen weer even bij te komen van alle gezelligheid. Wat past daar nou beter bij dan een massagebon? Zo kan de man in jouw leven even helemaal tot rust komen, zodat hij weer opgeladen aan het nieuwe jaar kan beginnen. Kijk in jouw buurt bij welke massagesalon je een cadeaubon kunt halen. Hij zal hier zeker blij van worden!

Foto header via iStock, credits: insta_photos

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy