5 x de beste barbershop van Nederland 

by Jill Buitenhuis

De plek waar je als man in de watten wordt gelegd, van man tot man lekker kunt ouwehoeren onder het genot van een koud biertje en je vervolgens weer helemaal als het mannetje naar buiten gaat. Ja, dat is de barbershop. Dit zijn volgens de Daily Cappuccino-redactie de beste barbershops van Nederland.

New York Barbershop – Rotterdam

Een traditionele ‘men’s only’ barbershop voor échte mannen. Een echt familiebedrijf dat bestaat uit zeer ervaren barbiers. De sfeer hier is geweldig, precies wat je verwacht bij een van de beste barbershops van Nederland. Je krijgt hier een beetje Peaky Blinder-vibes. Hoe vet! Een bezoekje waard dus als je in de buurt van Rotterdam bent een een fresh cut nodig hebt.

Meesterbarbier – Tilburg

De naam van deze barbershop komt je wellicht bekend voor. Meesterbarbier wordt namelijk vaak genoemd als het gaat om de beste barbershops van Nederland. Benieuwd naar deze shop? Neem een kijkje op hun website waar je zelfs een kijkje achter de schermen ziet en alvast je favoriete nieuwe cut kunt kiezen.

Cut Troat – Amsterdam

Een verrassend concept. Cut Troat is niet alleen een barbershop, maar ook een bar en restaurant. Je hebt twee locaties waar je terecht kunt als je in Amsterdam bent. In de Pijp en op het Beursplein. De sfeer die hier hangt is echt te gek. De eigenaren hebben dit concept bedacht als een plek waar ze zelf willen ‘hangen’. Dat is gelukt, want deze plek is niet voor niets zó populair.

Barbier Rogier – Utrecht

Midden in het centrum, vlakbij De Dom, vind je Barbier Rogier. Je kunt hier terecht voor alles wat je nodig hebt: haircuts, shaves, beardtrims, ze doen het allemaal. Geniet van een lekker bakkie koffie (of een ander drankje), een gezellig praatje en goede muziek.

Lees ook:  Waarom de Air Jordan sneaker nooit 'uit de mode' zal raken

Nero Barbershop – Amsterdam

Je vindt deze barbershop in Amsterdam-West op de Kinkerstraat. Ze werken hier met de beste producten, hebben veel kennis in huis en er hangt een goede, huiselijke sfeer. Weet je nog niet helemaal wat je wil? Ze helpen je hier heel graag. Ook deze plek is al meerdere keren genomineerd voor prijzen in de Barbershop-wereld.

Foto header via iStock, credits: Jacob Ammentorp Lund

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy