Bloemen maken blij! En dat kan je nú live ervaren in MOOD GARDEN

by Redactie

Loop met een bos bloemen over straat en geheid dat je vrolijke glimlachen toegeworpen krijgt. We weten het eigenlijk allemaal; bloemen en planten hebben de bijzondere kracht om een ruimte (positief) te transformeren en een scala aan positieve gevoelens op te roepen. Maar hoe maken we onszelf daar nu meer bewust van? Bloemenbureau Holland bedacht hiervoor MOOD GARDEN. Een kas midden in Amsterdam. Stap je binnen in deze kas dan treed je binnen in een rijk der bloemen in een woud van groen, op zoek naar jouw verschillende moods. Een plek waar je je onder kan laten dompelen in een wereld vol kleur, geur en emotie.

Bloemen maken blij! En dat kan je nú live ervaren in MOOD GARDEN

Positieve effecten van bloemen

Met MOOD GARDEN wil het Bloemenbureau mensen bewust maken van de positieve effecten die bloemen en planten hebben op ons fysieke en mentale welzijn. Stel het je voor als een real life en interactieve ervaring in een gigantische kas (maar liefst 270 m2!), verdeeld in verschillende zones die inspelen op verschillende gemoedstoestanden. De bezoeker van de kas wordt uitgenodigd om de zones via een audiotour te ontdekken en de positieve kracht van bloemen en planten te ervaren op hun humeur en welzijn. Zowel visueel als met geur en structuur.

Audio tour

Aerial Yoga

Impact op je gemoedstoestand

Bij binnenkomst krijg je een koptelefoon en laat je je middels de audio begeleiden door de verschillende ruimtes. Zo kan je het contrast ervaren tussen een grijze en groene omgeving en de impact hiervan op je gemoedstoestand. Ook kan je omringd door de natuur Aerial Yoga uitproberen. Een kaartje schrijven voor een ander en simpelweg genieten van al het bloemenmoois.

Lees ook:  4 manieren om de spanning terug te brengen in de slaapkamer

De MOOD GARDEN is gratis toegankelijk en is gelegen op het Europaplein bij RAI Amsterdam. De deuren zijn geopend op:

2 november van 12.00 tot 18.00 uur
3 en 4 november van 10.00 tot 18.00 uur

 Bloemenpracht

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy