5 x apps waardoor je mee kan praten met je sportvrienden

by Redactie

Herkenbaar? Die ene sportieve vriend of vriendin die niet weg te slaan is uit de sportschool. En die ook nog eens álle kennis paraat heeft over de laatste wedstrijd van Max Verstappen, de beste hardlooproutes kent én 24/7 op de hoogte is van het laatste sportnieuws. Wil je een beetje mee kunnen praten? Check dan deze lijst met 5 apps die je nodig hebt om mee te praten met al je sportvrienden.

1. Voor de statistiekenliefhebber

Ben je gek op statistieken, leuke weetjes en interessante feiten? Dan is de Flashscore app zeker een must-have. Hiermee blijf je op de hoogte van live scores, wedstrijdschema’s en statistieken van verschillende sportevenementen én wedstrijden. Denk aan voetbal, maar ook volleybal, tennis én hockey. Door deze app te downloaden, weet jij binnen mum van tijd hoeveel doelpunten er in een Eredivisieweekend gemaakt zijn én krijg je een notificatie een fractie van een seconde nadat jouw favoriete club scoort.

2. Voor de doorzetter

Fietsende of hardlopende vrienden in je omgeving? Dan is Strava dé app om te hebben. Deze app houdt prestaties en routes bij. Je kunt elkaar kudos geven en samen meedoen aan challenges. Strava is een top manier om mensen online aan te moedigen én nieuwe fiets- of hardlooproutes te ontdekken.

3. Voor de sport-podcastluisteraar

Ben je meer op zoek naar achtergrondverhalen over sport? Download dan Podimo. Hier vind je heel veel verschillende podcasts, onder andere over sport. Wat dacht je van Chefs de Mission of Sport met Chavelli. Just to name a few.

4. Omdat slapen ook een sport is

Wie goed slaapt, herstelt beter en kan sneller wéér presteren. Slaaptracking-apps zoals Emma Up zijn een handige tool om te zien hoe goed je slaap is. De app biedt inzicht in je slaapduur, kwaliteit en slaapfasen. Het mooie van Emma Up is dat de app gebruik maakt van AI om een zogenaamd hypergepersonaliseerd slaapverbeteringsprogramma voor je te creëren.

Lees ook:  5 x leuker fit worden

5. Om na het sporten tot rust te komen

Sporten betekent soms stress. En kalmte betekent minder stress. Met de app Calm geef je jezelf meer rust door even bewust te ademen. Je ademt natuurlijk de hele dag door, maar hoe vaak focus je je nu op je ademhaling? Werkt fantastisch na een flinke work-out, maar ook tijdens het kijken van een penaltyreeks van je favoriete club.

Foto header via iStock, credits: jacoblund

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy