Style files: de dancefloor-ready capsule kledingcollectie van BACARDÍ x Filling Pieces 

by Redactie

Wie wil nu niet het ultieme gevoel je vrij te voelen en te bewegen ervaren? Iets wat we allemaal willen voelen en het liefst ook zo lang mogelijk willen vasthouden. Precies dat gevoel is het doel dat BACARDÍ in het hoofd had met de samenwerking met Filling Pieces die vanaf vandaag in de vorm van een capsule collectie gelanceerd is. De samenwerking omarmt individualiteit en moedigt iedereen aan to Do What Moves You. Het is dan ook geen toeval dat de lancering plaatsvindt tijdens een van ’s werelds grootste dance-evenementen (ADE).

Met de samenwerking bundelen de merken hun krachten voor de limited edition BACARDÍ x Filling Pieces collectie, die bestaat uit bovenkleding, hoodies, T-shirts, cardigan sweater, shirt én onmisbaar: dancing shoes. Kenmerkend: de strakke silhouetten, colorblocking graphics en functionele ontwerpen waar Filling Pieces om bekendstaat. Maar wel aangevuld met een unieke BACARDÍ Rum-twist.

Style files: de dancefloor-ready capsule kledingcollectie van BACARDÍ x Filling Pieces

Kick-off

De tiendelige capsule collectie in combinatie met de exclusieve BACARDÍ-experience, is onderdeel van het BACARDÍ ‘Do What Moves You’-platform. De kick-off vond plaats tijdens Lowlands 2023 in de Hacienda, oftewel CASA BACARDÍ. De plek van de Latijns-Caribische klanken (The Sound of Rum) en waar iedereen zichzelf kan zijn. ADE is de volgende stop en tevens het hoogtepunt van de samenwerking. Het dancefestival brengt jaarlijks zo’n 400.000 mensen van over de hele wereld samen. Dus een mooier moment om een samenwerking te vieren die in het teken staat van verbinden en jezelf zijn, is er eigenlijk niet.

Zoals familiefeesten van vroeger

De flagshipstore van Filling Pieces in Amsterdam, is dé plek waar het tijdens ADE gebeurt. Bezoekers stappen binnen in een complete BACARDÍ-wereld, versmolten met die van Filling Pieces. Alles komt hier samen: feest, een dancefloor-ready capsule collectie, een internationale line-up en perfect serve cocktails in de BACARDÍ speakeasy Bar, een verborgen plek die doet denken aan de speakeasy barren uit de jaren ‘20. Onder andere DJ’s Jarreau Vandal, CinCity, Philou Louzolo en Patrick Mason mixen elektronische muziek. En nemen je mee in het gevoel van de familiefeesten die BACARDÍ vroeger gaf.

Lees ook:  Kunst aan de muur hangen thuis? Lees onze tips & tricks bij het kopen van kunst!

De BACARDÍ X FILLING PIECES ADE-activatie is live van 19.10.23 tot 22.10.23. De FILLING PIECES flagshipstore gaat elke dag om 11.00 uur open. Vanaf 18.00 uur alleen toegankelijk op aanmelding, dit kan via de RSVP-link die tijdens de week van ADE elke ochtend om 11:00u live wordt gezet via een Instagram Story op het account van Filling Pieces. Rest de bezoeker slechts nog één ding: bestel een BACARDÍ Mojito, BACARDÍ Fluffy Pineapple of BACARDÍ Caribbean Colada, trek je dansschoenen aan en Do What Moves You.

De BACARDÍ X Filling Pieces capsule collectie is vanaf donderdag 19 oktober te koop in de pop-up flagshipstore van Filling Pieces op Spuistraat 168 in Amsterdam en online vanaf woensdag 18 oktober via fillingpieces.com.

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy