Op zoek naar een indoor padelbaan? Hier moet je zijn! 

by Jill Buitenhuis

We verschuiven langzaam naar wat lagere temperaturen, wat ook betekent dat het straks heel fijn is om weer lekker binnen te padellen in plaats van een balletje slaan in de stromende regen… Ben je op zoek naar een indoor padelbaan? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Ze blijken namelijk toch nog zeldzaam te zijn en je vindt ze niet overal. Maar of je nou veel ervaring hebt of niet, hier moet je zijn! 

Utrecht

In Utrecht is HAL22 the place to be. Je vindt hier tien Adidas panorama court indoor padel banen, waarbij het voornamelijk om dubbelspel gaat, maar je kunt ook een enkelspel padelbaan reserveren. Je vindt HAL22 tussen Utrecht en Maarssen, een centrale locatie die je gemakkelijk bereikt. Na het padellen geniet je van een drankje in Lounge22. 

Amsterdam

Bij Padelnext beland je in een padel-walhalla. Er worden hier verschillende evenementen gehouden, voor iedere padel-level. Ben je beginner? Je hebt hier de mogelijkheid om een echte pro te worden door lessen te volgen. Kun je al een aardig balletje slaan? Doe mee aan een toernooi. Om de vrijdag van 18.00-19.30uur vindt het King of the Court-toernooi plaats, met afsluiting pizza. Een perfecte en sportieve manier om je weekend te beginnen!

Apeldoorn

Padellen en borrelen met collega’s, vrienden of familie? Dan moet je in Apeldoorn zijn. Je kunt hier een padelmibo boeken voor €6,- p.p. Je speelt een potje padel, kunt onderling wisselen van teams en banen en naderhand praat je lekker na over jullie sportieve prestaties. Natuurlijk onder het genot van een koud drankje, want die heb je dan écht verdiend.

Lees ook:  Company Gympass: da’s nog eens lekker gymmen!

Rotterdam

In Rotterdam vind je de volgende twee indoor banen: Feijenoord en Terbregge. Bij beide locaties parkeer je gratis, wat een luxe is in zo’n grote stad als Rotterdam. Zorg wel dat je van tevoren even een baan gereserveerd. 

Utrecht 2.0

Bij Peakz Padel huur je een indoor padelbaan en betaal je per keer. Ideaal dus als je geen lid wil worden, maar wel wil padellen met een groep vrienden. Op zoek naar een nieuwe uitdaging op de padelbaan? Meld je aan voor de Club Sessions! Speel met en tegen andere enthousiaste Peaks-padellers. 

Foto header via iStock, credits: Bruby

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy