Mannenavond uit? Dit zijn toffe theatertours voor in je agenda 

by Jill Buitenhuis

Staat er een mannenavond op de planning, maar hebben jullie nog geen plannen? Kies een van onderstaande theatertours uit, voor een goeie avond uit. Van cabaret tot avonden waar je iets van leert, en van improvisatie tot heel droge humor… Er zit voor iedereen wat leuks bij. Boek een kaartje en laat je verrassen.

Beperkt Houdbaar

Scherp, creatief en vol improvisatie. Het duo Beperkt Houdbaar is terug met een nieuwe show! Komieken Andries Tunru en Stefan Hendrikx wonnen meerdere malen het NK Improvisatietheater. Het concept van deze voorstelling is simpel: een muzikant, twee acteurs, veel interactie met het publiek en geen script. Echt een aanrader voor een mannenavond uit, of om je date mee naartoe te nemen.

Dai Carter – Mentale Kracht

Dai Carter, bekend van Kamp van Koningsbrugge, vertelt hij zijn verhaal in de theatertour Mentale Kracht. In 2023 publiceert hij het gelijknamige boek. Zijn methode om je mentale kracht te versterken koppelt hij in deze voorstelling aan de verhalen en ervaringen uit zijn commandotijd. Je gaat naar huis met handvatten om je mentale weerbaarheid te vergroten. Een leerzame avond uit dus.

Henry van Loon – Jannie The Showdog

Cabaretier, acteur en zanger Henry van Loon bezorgt je een perfecte avond theater met zijn show Jannie The Showdog. Hij bevindt zich opnieuw in een compleet nieuwe levensfase. Met de pup Jannie is het burgerlijk bestaan nog verder uitgebreid en als klap op de vuurpijl is hij ook nog eens zelf vader geworden. Een show vol herkenbaarheid voor vaders, afwisselend en karakters waar je heel hard om gaat lachen.

Lees ook:  Upgrade je kerstborrel met deze speaker

Op 3 en 4 februari zijn er nog kaarten beschikbaar voor zijn show in Carré.

Harira

De nieuwe avondvullende voorstelling van cabaretier Jawad Es Soufi. Hij laat je in één avond kennismaken met alle mensen in Nederland, zoals alleen hij dat kan. Iedereen is zo verschillend hier, dat ze eigenlijk allemaal hetzelfde zijn. Jawad kruipt in de huid van verschillende typetjes en kiemt de hele maatschappij uit op zijn manier. Zijn observaties laten je op een andere manier naar Nederland kijken. Boek snel een kaartje voor jou en je vrienden, voor een heerlijke avond lachen.

Illustratie header via iStock, credits: klyaksun

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy