BACARDÍ x Filling Pieces, de Line-up tijdens ADE

by Redactie

Eerder schreven we al over de toffe capsule collectie die BACARDÍ samen met kledingmerk Filling Pieces op de markt brengt. De samenwerking omarmt individualiteit en moedigt iedereen aan to “Do What Moves You”. Geen toeval dat de lancering plaatsvindt tijdens een van ’s werelds grootste dance-evenementen (ADE). Naast de lancering van de capsulecollectie, vieren ze ook 4 dagen lang samen feest tijdens het Amsterdam Dance Event. Met de belofte van een heel erg fijne line-up aan DJ’s. Wat dat betekent? Een compleet andere line-up van internationale DJ’s elke dag! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Over ADE

Nog even nice to know: Het Amsterdam Dance Event (ADE) vindt al sinds 1996 jaarlijks in oktober plaats in Amsterdam. En is dé place to be voor iedereen die houdt van muziek. ADE bestaat uit het ADE By Day en ADE By Night programma. Dit jaar vindt het plaats van 18 tot en met 22 oktober.

RSVP only

BACARDÍ en Filling Pieces hebben dagelijks hun eigen line-up. Waarbij van 18.00 tot 22.00 uur alle muziekactiviteiten alleen RSVP zijn (want de toegang is gratis). Good to know is dat elke ochtend om 11.00 uur de aanmeldingslink daarvoor wordt gedeeld in een Filling Pieces Instagram-verhaal. Zaak dus om dat account in de gaten te houden, als je er bij wilt zijn.

De volledige line-up ziet er als volgt uit:

Donderdag 19 oktober: Vandalized,Tiffany Calver, Broodoo Ramses, Jarreau Vandal B2B Lamsi, Jeaurrea Vandal, Mel V, Sgamo B2B Jolani Jhones, Vanyfox, Misa

Vrijdag 20 otkober: Niiomo, Philou Louzolo, Ricks, Cincity, Boatism, Zoe Janice, Juliana X, Stewww

Zaterdag 21 oktober: Tuna42Go, DJ Bass, Casual Zach, Slimfit, Adiel, Patrick Mason

Zondag 22 oktober: Stewww, Soundsystem, Beace

Line-up

Line-up

Naast het feit dat er 4 dagen lang een toffe line-up is kun je ook de collectie online bestellen vanaf de 18de of kopen in de Filling Pieces winkel. Rest de bezoeker slechts nog één ding: bestel een BACARDÍ Mojito, BACARDÍ Fluffy Pineapple of BACARDÍ Caribbean Colada, trek je dansschoenen aan en Do What Moves You.

Lees ook:  7 leuke first date ideeën in Amsterdam

De locatie is de Filling Pieces Store aan de Spuistraat 168. Elke dag tussen 13 en 22 uur. 

Leef met passie. Drink verantwoord.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy