5 x dit zijn de beste binge series van dit moment (herfst 2023)

by Redactie

Zoveel (kijk)wensen, zoveel streamingdiensten…. En laat 2023 nu ook nog eens een super sterk jaar zijn wat betreft, nieuwe, series. Het aanbod van streamingdiensten in Nederland is ook flink gegroeid de afgelopen jaren. Dus als je alles wilt volgen en zien dan is het zaak om via de internet postcodecheck uit te vogelen welke streamingdiensten jij allemaal zou kunnen ontvangen. Opdat je niets hoeft te missen. Tot die tijd, tippen wij hier de beste binge series van dit moment (herfst 2023).

Ferry: de serie (Netflix)

Vanaf 3 november te zien via Netflix, de verhalen rondom Ferry Bouman. Frank Lammers speelt opnieuw Ferry en in deze nieuwe serie (die zal bestaan uit 8 afleveringen) gaat hij de strijd aan met drugsbaron Arie Tack. Natuurlijk gaat dat alles behalve zonder slag en stoot.

The Tourist (HBO)

Een super spannende thriller met de Noord-Ierse acteur Jamie Dornan (die we kennen van o.a. The Fall en Fifty Shades of Grey)) in de hoofdrol. In deze zesdelige thriller wordt een man in Australië door een vrachtwagen gevolgd die hem van de weg probeert te rijden. Daardoor krijgt hij een groot ongeliuk. Als hij wakker wordt heeft hij geen idee meer wie hij is. Helen Chambers, een onervaren politieagente, belooft ‘De Man’ te helpen om antwoorden te vinden. 

Sex Education seizoen 4 (Netflix)

Deze razendpopulaire serie mag niet ontbreken in dit binge series to watch rijtje. Alweer het 4e (en laatste) seizoen dat nu te bekijken is. In de tienerseksserie volgen we weer Otis en zijn vrienden, waarbij van alles goed én vooral ook fout gaat. 

Lees ook:  Apps die je helpen relaxen

Love is Blind seizoen 5 (Netflix)

Alweer het 5e seizoen dat je nu op Netflix kunt bekijken. Voor als je nog niet weet wat het is; Love Is Blind is een realityserie waarin vrijgezellen elkaar ontmoeten en romantische verbindingen vormen zonder dat ze elkaar ooit in het echt zien. De 15 vrouwen en 15 mannen daten met elkaar gescheiden van elkaar in geluiddichte capsules en zonder enig idee hoe hun partner eruitziet. Terwijl de deelnemers elkaar steeds beter leren kennen, kunnen zij ervoor kiezen om hun favoriet een aanzoek te doen. Wordt het aanzoek geaccepteerd dan worden ze op weg gestuurd voor een romantische huwelijksreis én zien ze elkaar voor het eerst in het echt!

De Verraders Halloween (Videoland)

In deze speciale versie van De Verraders zijn de missies en moorden intenser dan ooit. Dertien bekende Nederlanders gaan tot het uiterste om zoveel mogelijk zilver te winnen in dit spel. Niets is wat het lijkt en de BN’ers zullen een andere kant van zichzelf en elkaar ontdekken. Exclusief te zien bij Videoland.

Foto header via iStock, credits: hemul75

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy