Hoe feliciteer je iemand met een huwelijksjubileum?

by Redactie

Ken je mensen die binnenkort een huwelijksjubileum vieren? Dan wil je deze mijlpaal waarschijnlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom denk je misschien al na over een geschikte manier om ze te feliciteren. Omdat niet iedereen precies weet hoe je dit het beste doet, helpen wij je op weg. In deze tekst hebben we namelijk een aantal manieren op een rijtje gezet om iemand die een huwelijksjubileum viert te feliciteren.

Persoonlijke felicitatie

Als een stel dat je goed kent 25 jaar getrouwd is, is het leuk om ze persoonlijk te feliciteren. Dit kun je doen door er op de feestelijke dag langs te gaan. De jubilarissen kunnen het vast en zeker waarderen dat je de moeite neemt om hen persoonlijk te feliciteren. Misschien krijg je zelfs wel een bak koffie en een stuk taart aangeboden. Geeft het stel een feest om hun huwelijksjubileum te vieren? Dan hoef je er op de trouwdag niet per se langs voor een felicitatie. Je kunt ze op het feest immers ook persoonlijk feliciteren.

Online felicitatie

Een persoonlijke felicitatie is wat lastig als iemand niet om de hoek woont. Mogelijk moet je eerst een lange afstand afleggen, waardoor je misschien besluit om ze niet persoonlijk te feliciteren. Wil je de feestelijke dag niet ongemerkt voorbij laten gaan? Dan kun je voor een online felicitatie kiezen. Stuur één van beide bijvoorbeeld een Whatsapp-berichtje op hun trouwdag. Ondanks dat dit minder persoonlijk is, wordt het ongetwijfeld gewaardeerd. In plaats van een online felicitatie kun je het stel ook bellen. Dit is vaak net wat persoonlijker dan een online felicitatie.

Lees ook:  Tools voor een succesvolle re-integratie

Kaartje sturen

Wie een getrouwd stel wil feliciteren met hun huwelijksjubileum, kan er ook voor kiezen om ze een kaartje te sturen. Zorg er in dat geval wel voor dat je weet hoeveel jaar ze precies getrouwd zijn. Als ze 40 jaar getrouwd zijn, is het namelijk leuk om een bijpassende kaart te sturen. Sommige mensen kopen zo’n kaart nog steeds in de winkel, maar je hoeft er de deur niet meer voor uit. Tegenwoordig kun je namelijk ook online een kaart voor een huwelijksjubileum versturen.

Kies je ervoor om online een kaartje te sturen? Dan profiteer je van de nodige voordelen. Allereerst is het aanbod ontzettend groot, waardoor er altijd wel een leuke kaart te vinden is. Bovendien kun je de kaart een persoonlijk tintje geven door er een tekst en/of foto aan toe te voegen. Als je eenmaal een geschikte kaart gevonden hebt, vul je het adres in, kies je de bezorgdatum en verstuur je de kaart.

Cadeau

Viert iemand die je kent een huwelijksjubileum? Dan is het leuk om deze persoon een cadeau te geven. Wie een cadeau heeft, kan deze op de feestelijke dag persoonlijk langsbrengen. Als de persoon in kwestie niet bepaald om de hoek woont, kun je ervoor kiezen om een cadeau op zijn/haar adres te laten bezorgen. Dit kost je misschien wat meer geld dan een kaartje, maar je kunt meestal ook rekenen op meer waardering.

Foto header via iStock, credits: artiemedvedev

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy