Deze herfst/winter 2023 trends horen zeker in je kledingkast thuis

by Redactie

Nu de zomer echt tegen haar einde loopt (hallo Indian summer, wat was deze lekker!), is het tijd om onze herfst/winter garderobe weer te verversen. Maar wat zijn de nieuwste musthaves voor aankomend seizoen? Op het gebied van schoenen, kleding, accessoires, beauty… En voor mannen en vrouwen? Wij zetten alvast wat in het oog springende trends voor je op een rij.

Duurzame sneakers

Als er één ding belangrijk is in deze tijd, dan is het wel duurzaamheid. Hoe we het milieu minder kunnen belasten en we ook de mogelijkheid hebben keuzes hierin te maken. Een resultaat daarvan is de duurzame sneaker. Zowel bij sneakers voor dames als bij sneakers voor heren zien we deze trend. Hierbij zijn met name het gebruikte materiaal kenmerkend. Denk aan gerecycled materiaal of leer gemaakt van plastic flessen. Het resultaat? Prachtige, innovatieve sneakers die ook nog eens lang mee gaan!

Rood it is

Als er een kleur niet mag ontbreken in je kledingkast dit najaar dan is het wel rood. En wel vurig rood. Zowel op het gebied van fashion als op het gebied van beauty zullen we de kleur van liefde en passie volop terug gaan zien. Wanneer je je outfit wat extra kracht wilt bijzetten is rood toevoegen de manier om dat te doen. Van rode schoenen tot aan een rode tas of rode statement winterjas. Het kan allemaal. Zolang het maar fierce red is.

Brede schouders

Een andere grote trend die we gaan zien is die van de grote schouders. En dan vooral grote schouders in blazer jasjes. Oversized is key hierbij. Zowel voor mannen als vrouwen. Combineer een power suit met brede schouders met een casual touch zoals een lekker zittende jeans. Combineren van stijlen mag in deze trend, zolang je schouders maar de aandacht trekken.

Lees ook:  Hoe je jouw (mannen)huid soepel en jong houdt

Arty touch

De laatste trend die we in dit rijtje willen noemen is de arty touch. Waarbij de focus met name op de hakken van schoenen liggen. Die hak mag namelijk zeker kunstzinnig zijn. De schoen zelf mag vrij basic zijn, als de hak maar bijzonder is. Haast sculpturaal te noemen. Durf jij het aan?

Foto header via iStock, credits: Carlo Prearo

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy