De nieuwe Peugeot E-3008 is meer dan goedgebekt

by Imke

Vorige week werd de Peugeot E-3008 geïntroduceerd op de plek waar de auto’s van Peugeot van de lopende band afrollen, Sochaux. Een bijzondere plek, voor een auto die veel in haar mars heeft en wij waren er bij.

De nieuwe Peugeot E-3008 heeft veel in haar (elektrische) jas

Fastbacksilhouet

De E-3008 is een geheel nieuwe, moderne interpretatie geworden van de welbekende 3008. Er werd gekozen voor een fastbacksilhouet. Een catchy ‘way of saying’ om de dynamiek en snelle lijnen van de auto te duiden. Ook het nieuwe leeuwenlogo en de drie klauwen van de dagrijverlichting zijn natuurlijk daar.

Ruime actieradius

De E-3008 definieert vooral een nieuw tijdperk voor de elektrische auto. Wat met name komt doordat het het eerste model is dat op het nieuwe STLA Medium Platform wordt gebouwd. Wat daarnaast absoluut in het oog springt is de nieuwe Peugeot Panoramic i-Cockpit. Daarnaast is de actieradius opvallend (de basis uitvoering kent een actieradius van 525 kilometer en een versie met een longe range van maarliefst 700 kilometer).

Benieuwd geworden naar de uitgebreide kenmerken van de nieuwe E-3008? Lees dan verder op Femme Frontaal, daar staat het uitgebreide verslag van Imke over de Peugeot E-3008.

Lees ook:  Waar je op moet letten bij de aankoop van je eerste machine

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy