8 x de beste plekken voor een slow coffee moment in Amsterdam

8 x de beste plekken voor een slow coffee moment in Amsterdam 

Hoe fijn zijn de momenten waarop je ’s ochtends lekker door de stad wandelt en je daarna heerlijk geniet van een cappuccino en een stukje taart? Kijkend naar alle mensen die naar hun werk gaan, de hond uitlaten of een rondje hardlopen? Wat ons betreft de perfecte start van de dag. We hebben de beste plekken voor een slow coffee in Amsterdam moment daarom voor je op een rijtje gezet. 

Caffènation

Je vindt deze fijne koffiezaak in de Schinkelbuurt. De koffiebonen worden huisgebrand in Antwerpen en smaken daardoor extra lekker! Ook word je hier verrast door latte art, waar we ook zo blij van worden! 

Back to black

Een uniek tentje waar je geniet van duurzame koffie. Verwen jezelf met een van de huisgemaakte lekkernijen, neem een goed boek mee en kom heerlijk tot rust bij deze fijne plek. 

Uncommon

Zo’n Instagram-parel waar je ooit een keer een foto gemaakt moet hebben. Prachtige kopjes, een esthetic sfeer, het interieur dat vooral bestaat uit beige en witte elementen… Genieten!

Saint-Jean

Een plek voor veganisten. Midden in de Jordaan vind je deze plantbased coffee shop. Ze hebben heerlijke taartjes en cakejes voor bij je kop koffie. Neem plaats en geniet van de geur van alle versgebakken broodjes en zoete lekkernijen. 

Barmhartig

Bij Barmhartig zit je goed als je houdt van een slow coffee moment with a view. Je kijkt namelijk uit over het IJ! Eigenlijk geen zin in koffie? Geniet van de verse juices, ook echt een aanrader. 

Trakteren

Zo’n typische Amsterdamse koffietent waar je zowat op straat geniet van een lekkere kop koffie. Neem plaats op het bankje voor de koffiezaak, en geniet van de bruisende Overtoom. 

Lees ook:  Tafeletiquette – Hoe 'heurt' het nu eigenlijk?

Koffie ende Koeck

Lekker, gezellig en erg sfeervol! Zo omschrijven wij deze koffiezaak. Echt een aanrader als je in de buurt bent van de Haarlemmerweg. Trakteer jezelf op een fijn ontbijt, want dat wil je niet missen. 

De vergulden eenhoorn

Deze parel vind je in Amsterdam-Oost, aan de Ringdijk. Ook echt een aanrader wanneer je met kinderen op stap bent. Het is een boerderij midden in het groen, en dat in Amsterdam! 

Foto header via iStock, credits: Ildar Abulkhanov

0 comments on “8 x de beste plekken voor een slow coffee moment in Amsterdam 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *