5 x de beste sushi-restaurants van Rotterdam 

by Jill Buitenhuis

Bij de redactie van Daily Cappuccino kunnen we heel erg genieten van goede sushi. Daarom hebben we een heerlijke tiplijst voor je gemaakt met onze lieveling sushi-restaurants van Rotterdam, die perfect passen bij een datenight, een avond goed dineren met vrienden of om iets leuks te vieren samen met iemand die je lief hebt. Geniet van heerlijke nigiri, sashimi of een ebi tempura bij een van deze sushi-restaurants in Rotterdam.

Japanse Cuisine Yama

Bij dit restaurant maak je op een persoonlijke manier kennis met de Japanse keuken. Het eten wordt voor je neus bereid door een van de topchefs van Japanse Cuisine Yama. Dit restaurant is bekroond met een Michelinster. Wees op tijd met reserveren, want zoals je kunt raden, zijn er heel veel mensen die een plekje willen bemachtigen bij deze prachtige plek.

Restaurant Three

Op de Freericksplaats vind je restaurant Three. Je geniet hier van Contemporary Asian Cuisine waar de focus ligt op robatayaki. Het is een techniek die je kunt vergelijken met barbecuen. De smaak van houtskool trekt geconcentreerd in de gerechten. Het is dus niet hetzelfde als teppanyaki, waarbij er een hete plaat wordt gebruikt. Eten bij dit restaurant is dus een hele beleving an sich. Boek snel een tafeltje en geniet van een heerlijk avondje uit!

Kyatcha Rotterdam

Dit is een favoriet onder de Rotterdammers. Een nieuw concept wat gemaakt is voor het creëren van intieme momenten, waarbij passie, romantiek en inspiratie centraal staat. De ideale plek dus voor een datenight! Boek snel een tafel, verras je date en geniet samen van het heerlijke eten, het prachtige uitzicht en van elkaar.

Lees ook:  5 x de leukste strandtenten van Nederland

Mood

Weer zo’n geweldig restaurant waar je ooit een keer geweest wil zijn. Je bent hier welkom voor zowel lunch als diner. Er worden hier ook regelmatig goede feestjes gehouden en na het eten kun je lekker los op de dansvloer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zalmhuis

Een feest voor je ogen én voor je smaakpapillen: een avondje eten bij Zalmhuis! Het restaurant kent een rijke geschiedenis en een rijke menukaart vol lekkers. Proef hier alvast de sfeer! Echt een plek voor op je food-bucketlist.

Geen zin in sushi maar wel zin om lekker in Rotterdam te eten? Bekijk onze andere food-tips

Foto header via iStock, credits: Ryzhkov

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy