Samen met je kids hardlopen kan nu met de HOKA kids collectie

by Redactie

Afgelopen april heb ik voor het eerst een kwart marathon gelopen. Nooit had ik gedacht dat ik hardlopen zo leuk zou vinden; het leek me saai, nogal ‘alleen’ en bovenal hoe pep je jezelf elke week op om 2 tot 3 keer te gaan rennen… En dat terwijl ik wel heel sportief ben aangelegd. Maar aangezien ik ben opgegroeid met teamsports, is hardlopen toch wel een hele andere categorie. Niets bleek minder waar, want na de kwart marathon in Rotterdam had ik de smaak te pakken. En zodoende liep ik een paar weken later de Vestingloop in Den Bosch en ben ik nu alweer aan het trainen voor een volgende loop. Je hoofd leegmaken, je conditie op peil houden (en verbeteren) en lekker in de natuur zijn. Heerlijk is het. Nu had ik nog een ander voordeel en dat was dat ik begon met trainen op de hardloopschoenen van HOKA. En nu hebben ze niet alleen recent een nieuw, duurzaam ontwerp op de markt gebracht. Ook hebben ze een jeugdlijn uitgebracht. Heel tof, zo kan ik samen met mijn dochter(s) gaan rennen!

Jeugdlijn

De collectie voor kids van HOKA bestaat uit de modellen Clifton, Speedgoat en Ora Slide. En ze zijn uitgebracht in dezelfde kleurrijke combinaties zoals je ze altijd ziet bij HOKA. Mijn oudste dochter is bijna 8 en heeft gelukkig wat grotere voeten, want ze zijn alleen verkrijgbaar in de maat 36 t/m 40. Daardoor zit maat 36 bij haar gelukkig als gegoten. De kleuren maken dat kids ze super tof vinden en de ondersteuning die ze geven zijn top voor voeten die nog in de groei zijn.

Lees ook:  4 x zo krijg je plezier in thuisfitness

Thoughtful Creation

Naast de kids collectie is HOKA recent ook nog met een nieuw design op de markt gekomen voor de ‘grote mensen’. En wel de Thoughtful Creation (TC) 1.0. De TC 1.0 is ontwikkeld met een select aantal duurzame materialen, zodat de productie van de schoen zo efficiënt mogelijk kan verlopen en er tegelijkertijd maximaal rekening wordt gehouden met het milieu. In de praktijk heeft de schoen hiermee bijvoorbeeld een bovenlaag van 100% gerecycled polyester, een EVA-zool die voor 30% bestaat uit gerecycled suikerriet en een buitenzool van 90% gerecycled materiaal. De nieuwe TC 1.0 is gemaakt om alle HOKA-liefhebbers een eenvoudige hardloopsneaker te brengen die echt een statement maakt. De zwarte kleur is daarnaast ook nog eens hartstikke stylish.

Samen met je kids hardlopen kan nu met de HOKA kids collectie

Benieuwd naar meer HOKA en hun filosofie? Bekijk dan zeker eens hun website. En bovenal ‘keep on running’!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy