Rooftop-guide: 5 x borrels met het mooiste uitzicht 

by Jill Buitenhuis

Hoe lekker is het om dit weekend lekker neer te ploffen op een van de mooiste dakterrassen van Nederland? Met mooi uitzicht over een prachtige binnenstad of juist over het water, onder het genot van een ijskoude borrel? Wij maakten deze rooftop-guide, speciaal voor jou. Dit zijn volgens ons de mooiste dakterrassen door heel Nederland!

GAPP

Vier de zomer dit weekend op de 8e verdieping van Hotel Casa in Amsterdam. Het hotel bevindt zich op vijf minuten lopen vanaf station Amstel. Je hebt hier prachtig uitzicht over Amsterdam en er hangt een heel gezellige en gemoedelijke sfeer. Tip? Kies voor het frietje met truffelmayo, de perfecte snack voor bij een zomerse dakterrasborrel!

Bleyenberg

Een bijzondere plek die je vindt in hartje Den Haag. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor de perfecte dag en nacht. Je kunt hier onder andere lekker zitten met je laptop en uren geïnspireerd werken door de bruisende energie die hier hangt. Daarnaast kun je een meetingroom reserveren of juist aanschuiven voor een heerlijke lunch. Heb je zin in een borrel met uitzicht over de grote markt? Dan plof je neer op de rooftopbar, een must visit als je een bezoekje aan Den Haag brengt. Sluit je avond af in een van de 7 private karaoke booths, voor een onvergetelijke avond.

De Watertoren

Een avond hier spenderen is echt een beleving voor al je zintuigen. Er wordt hier vooral gewerkt met lokale, biologische producten. Elk gerecht is een kunstwerk. Via het Instagram-account krijg je een kijkje achter de schermen en zie je waar de streekproducten vandaan komen. Dat maakt het eten nóg lekkerder! Het panoramische uitzicht over de prachtige stad Utrecht vergeet je ook niet meer.

Lees ook:  Happy Oyster Hour, een heus oesterfestijn

VANE

Deze plek mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje: VANE, het culinaire hoogste punt van Eindhoven. De handtekening van Executive Chef Carlo Chantel is de traditionele Franse keuken met internationale invloeden en gebruik van lokale ingrediënten. Gecombineerd met het geweldige uitzicht over de Lichtstad beleef je hier ongetwijfeld een geweldige avond.

BOOVN

In Groningen vind je BOOVN, het dakterras dat gevestigd is op het oude suikerunietterein. Plof neer op een van de heerlijke loungesets en geniet van de zomerse beachvibe die hier hangt. Op zoek naar een toffe locatie voor een feest? BOOVN is ook af te huren.

Foto header via iStock, credits: nd3000

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy