Must go tip: bewonder de Red Bull Racing-bolide van Max Verstappen in Batavia Stad!

by Redactie

De race fans onder ons hebben het al lang in hun agenda staan: op 25, 26 en 27 augustus 2023 strijkt het Formule 1 spektakel namelijk weer neer op het Circuit Zandvoort. En natuurlijk worden in de aanloop naar dit Grand Prix Weekend allerlei toffe race events georganiseerd. Zo ook in Batavia Stad. Want, na het succes van vorig jaar, is ook dit jaar de Formule 1-auto van Max Verstappen van dichtbij te bewonderen in Lelystad. De achttiende Oracle Red Bull Racing-bolide, oftewel de RB18, staat twee maanden lang in Batavia Stad Fashion Outlet. En leuk; ook de allereerste kart van Max, waar hij op 4-jarige leeftijd zijn eerste meters mee maakte, is te zien in de Max Verstappen shop in Lelystad. 

Must go tip: bewonder de Red Bull Racing-bolide van Max Verstappen in Batavia Stad!

Race activiteiten

Maar er is meer, want er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd in het center. Zo is er in het weekend voorafgaand (18 – 20 augustus) aan de Grand Prix én het race weekend zelf onder andere een VR Pitstop Challenge, een Player Card photobooth, kan je een Max Verstappen giftbox winnen en leuk voor de kids; je kan een F1 paspoort krijgen om je challenges mee af te stempelen. Een super leuk uitje tijdens de zomervakantie, als je het combineert met shoppen tijdens de Big Summer Sale in Batavia Stad.

Max Verstappen shop

In 2020 opende de Max Verstappen shop in Batavia Stad. Met natuurlijk alles over, van en gelieerd aan Max Verstappen. Van originele race-items zoals zijn helm en racepak, maar ook officiële Red Bull Racing en exclusieve Max Verstappen merchandise om zelf aan te schaffen. En nu kan je dus tot en met 3  september ook nog de RB18-bolide bewonderen voor de shop. De auto wordt gepresenteerd in een glazen container, zodat je het vanuit alle hoeken kan bewonderen. De kart kan je in de winkel bekijken.

Lees ook:  De nieuwe Mazda CX-60, één brok Japanse kracht en elegantie

Ready to race!

Je kunt je hart dus helemaal ophalen in Batavia Stad wanneer je fan bent (of het gewoon leuk vindt om de race vibe mee te krijgen). Meer informatie over dit alles staat op de website van Batavia Stad. Ready to race?

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy