Jezelf in het zonnetje zetten? 3 leuke cadeautips! 

by Redactie

Soms zijn we zo gefocust op onze omgeving dat we nog weleens aan onszelf voorbijgaan. En dat is niet de bedoeling, want het is juist zo waardevol om een liefdevolle band met jezelf te ontwikkelen. Voor je eigen welzijn, maar ook voor je connectie met anderen. Als jij je goed voelt en blij bent met jezelf straal je dat namelijk ook uit naar de rest van de wereld.

Leg jezelf dus vooral nu en dan in de watten door iets te kopen dat al lang op je verlanglijst staat, of door iets goeds te doen voor jezelf. Dat levert je niet alleen een geluksgevoel op, maar ook meer zelfliefde en aandacht voor de persoon die jij bent.

Wat voor dingen zijn leuk om jezelf cadeau te doen? We geven je hieronder drie cadeautips!

Jezelf trakteren op comfortabele kleding en een self-care momentje

Misschien trakteer je jezelf nu en dan op een mooie outfit om in te stralen op het werk of tijdens een diner. Maar geef je jezelf ook weleens een comfortabel kledingstuk voor in huis cadeau? Fijne, zachte badjassen zijn ideaal om jezelf mee in de watten te leggen. Juist om even die focus te leggen op jouw eigen comfort. Verwen jezelf met een prachtige nieuwe badjas waar je je fijn in voelt uit de collectie van Livera. Maak er een heerlijk self-care ritueeltje van en geef je huid een uitgebreide behandeling met een verzorgend gezichtsmasker en een verzachtende lotion.

Gun jezelf een vrije dag

Nog zoiets wat je jezelf zo nu en dan echt cadeau zou mogen doen: een vrije pyjamadag! En daarbij mag een heerlijke loungeset natuurlijk niet ontbreken. Heb je deze nog niet, of is je huidige huispak aan vervanging toe, dan is dit misschien wel hét moment om een fijn nieuw exemplaar aan te schaffen. Neem een kijkje bij de nachtkleding dames van Livera voor een heerlijke pyjama om ook tijdens je vrije dag mooi in te zijn op de bank. En je verplichtingen? Die verschuif je lekker naar morgen. Vandaag draait alles even om niemand minder dan om jou!

Lees ook:  Pendeltijd verloren tijd? Niet met deze tips!

Geef jezelf een activiteit cadeau

Je hoeft niet meteen aan iets materialistisch te denken als je vindt dat jij een cadeautje hebt verdiend. Ook door iets goeds te doen voor jezelf of door een fijne activiteit te plannen kun je jezelf even in het zonnetje zetten. Als je een dagje alleen doet waar jij blij van wordt, investeer je in jezelf en ervaar je dat je het waard bent. Wat voor activiteit dit precies is, dat is natuurlijk aan jou. Misschien ben jij wel toe aan een hele dag in de natuur zonder haast, of voelt het goed om weer eens een yogales te volgen en een gezonde maaltijd voor jezelf te koken. Als het maar iets is wat jou voldoening geeft!

Foto header via iStock, credits: Massonstock

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy