Dit zijn de beste Android telefoons van 2023

by Redactie

Een nieuwe telefoon kiezen is niet makkelijk. Helemaal als je gewend bent geraakt aan je (oude) telefoon, dan is het moeilijk om over te stappen naar een ander type telefoon. En kies je voor een iPhone of een goede Android telefoon? Wekelijks komen er zoveel nieuwe telefoons op de markt. Van goedkopere tot ontzettend dure varianten. Hoe weet je nu wat bij jou past? Belangrijk is met name om na te gaan waar jouw behoeftes liggen qua telefoongebruik. Wanneer je de telefoon alleen gebruikt voor bellen, wat social media en that’s it. Dan heb je een heel andere telefoon nodig dan iemand die zo ongeveer alles in zijn/haar leven doet met een telefoon. Van fotograferen tot aan belangrijke werk videocalls. Wij zetten voor jou de beste Android telefoons van 2023 voor je onder elkaar, van high end tot aan budget.

Google Pixel 7 Pro

Ben je een echte smartphone fan? Dan is deze Google phone een absolute must voor jou. Wat vooral opvalt aan dit toestel is de geweldige camera en de batterij. Het scherm is een OLED scherm, waardoor de kleuren mooi helder en krachtig zijn. En omdat het scherm vrij groot is, is een film of serie kijken op je smartphone erg fijn. De drie cameralenzen van de Pixel 7 Pro zorgen er samen voor dat je de mooiste foto’s kan maken. Nice: je kan ver inzoomen zonder dat de kwaliteit er veel op achteruit gaat. Daarnaast heeft ie een goede selfiecamera waarmee je super scherpe selfies kan maken. Last but not least, de batterij in deze telefoon beschikt over 5000mAh. Daar kan je zeker meer dan 1 dag mee vooruit! Je betaalt er wel voor. Want met een prijs van meer dan 700 Euro ligt deze telefoon wel in het hogere segment. Maar dan heb je ook wat.

Lees ook:  Ontmoet je ideale reisgenoot: de NETGEAR Nighthawk M2 mobiele router

OnePlus Nord 2T

Een tikkeltje lager qua budget dan de Google Pixel 7 Pro is de OnePlus Nord 2T een absolute aanrader. Deze telefoon is een mooie en krachtige, middenklasse smartphone. Die ook nog eens razendsnel is bij gemiddeld gebruik. Wat opvalt is dat de telefoon vooral heel snel is. Je kan ontzettend schakelen tussen verschillende apps. Handig als je een veelgebruiker bent. Daarnaast is de camera ook meer dan prima, met een goede groothoeklens. Er zit ook een snellader bij waarmee je je telefoon binnen een half uur weer helemaal op hebt geladen. De prijs? Rond de 350 Euro. Een goede prijs voor kwaliteit en uitstraling vinden wij.

Xiaomi Redmi Note 10 5G

De Xiaomo Redmi Note 10 5G is een super telefoon wanneer je voor betaalbaar wilt gaan. Qua snelheid en kracht doet ie zeker niet veel onder aan bovengenoemde telefoons. En ook de camera, die je maakt met het drievoudige camerasysteem op de behuizing, zijn meer dan prima. Het is niet per se een telefoon die je ook gebruikt als ‘kantoor’ maar wel als je veel games speelt en wilt genieten van de snelheid van een 5G netwerk. Met een prijs van rond de 229 Euro heb je een prima telefoon met deze Xiaomi.

Foto header via iStock, credits: ViewApart

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy