5 x de leukste beachclubs voor als je niet aan het strand woont

5 x de leukste beachclubs voor als je niet aan het strand woont 

Eat, beach, sleep, repeat. Ons motto deze zomer! We houden ervan om lekker op het strand te zijn met de voeten in het zand en een drankje in de hand, maar het is niet altijd mogelijk om naar de kust te rijden. Daarom zochten we de leukste beachclubs voor je uit die zich niet aan de kust bevinden, maar waar je wel hét beachclubgevoel krijgt. 

Walhalla

Een uniek plekje in de Hanzestad Harderwijk. Onderweg naar deze plek word je al verrast door de prachtige historische binnenstad. Je kijkt hier echt je ogen uit als je hart sneller gaat kloppen van oude panden met veel details. Als je aankomt bij het strandje gaat je hart nóg sneller kloppen! Het is een geweldige plek, die ook erg geschikt is om te bezoeken met kids.  

Key West Beachhouse

Een laid back restaurant aan de Haarrijnse Plas, in Utrecht. Alle elementen van de zee zijn hier aanwezig. Je geniet hier het hele jaar aan het water, waar niets moet en alles mag. Bezoek deze plek na een dagje werken om helemaal tot rust te komen of juist om een zakelijke lunch te hebben waarin je iets wil vieren. 

Strandzuid

De plek voor een speciaal biertje op het terras, de plek midden in de stad om lekker te zonnen en een diner tijdens een hete zomeravond. Je bent hier op alle momenten welkom. In de winter wordt Strandzuid omgetoverd naar Zuidpool, een winterwonderland.  Een absolute mustvisit deze zomer. 

SOIA

Strand Oog In Al, het stadsstrand waar je voor even naar toe gaat en vervolgens nooit meer weg wil! Een plek waar heerlijke feesten worden georganiseerd, maar waar je op een vrijdagmiddag ook lekker bij kunt komen van de werkweek. De kaart varieert van luxe borrelplanken tot geroosterde aubergines van de barbecue van van loaded fries tot een kimchi-bowl. Voor ieder wat wils dus. 

Lees ook:  Avonturiers opgelet: ontdek de hidden gems van Scandinavië

Strandpaviljoen Dushi 2.0

In de kop van Noord-Limburg, ten Zuiden van Nijmegen, vind je recreatiegebied Mookerplas in Plasmolen. Strandpaviljoen Dushi 2.0 is een heerlijke trendy plek met eigen strand, waar je heerlijk kunt genieten op zomerse dagen. Je bent er hier echt even helemaal uit. Ga hier lekker lunchen, ga na de lunch het water verkennen per supboard en kom helemaal tot rust. 

Ben je wel van plan om naar de kust te rijden? Bekijk onze andere beachclub-hotspots

Foto header via iStock, credits: DisobeyArt

0 comments on “5 x de leukste beachclubs voor als je niet aan het strand woont 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *