Uit deze verschillende soorten ballonvaarten kan je kiezen 

by Redactie

Altijd al een ballonvaart willen doen? Kies voor een onvergetelijke ervaring met een ballonvaart in je regio. Door heel Nederland worden ballonvaarten aangeboden door verschillende organisaties. Niet alleen in de zomer, maar ook de winter en bijvoorbeeld het voorjaar! Het maakt dat je na een eerste ballonvaart mogelijk snel een volgende vaart plant; in de herfst ziet de wereld er vanuit de lucht heel anders uit dan bijvoorbeeld in het voorjaar. Leer je omgeving op unieke wijze beter kennen tijdens de ballonvaart. Bij het boeken van een ballonvaart heb je de keuze uit verschillende soorten tickets. In dit artikel lees je er meer over.

Reguliere tickets en tickets voor privé ballonvaarten

In de basis wordt onderscheid gemaakt tussen reguliere tickets en tickets voor een privé ballonvaart. Reguliere tickets laten je deelnemen aan een ballonvaart waaraan ook anderen meedoen; je kiest zelf op welk moment en waarvandaan je vertrekt. Bij een privé ballonvaart bepaal je niet alleen je opstijgregio en vertrektijd; ook heb je de mogelijkheid je eigen gezelschap samen te stellen. Ideaal als activiteit tijdens een groepsreis, of bijvoorbeeld als teamuitje. Of wat te denken van een privé ballonvaart voor een romantisch moment tussen jouw en je partner? Een unieke plek om je partner ten huwelijk te vragen. Je zal niet de eerste zijn die hiervoor kiest.

Met korting lastminute tickets bestellen

Naast de reguliere tickets en privé ballonvaarten, bieden verschillende organisaties lastminute tickets aan. Deze tickets worden met hoge korting aangeboden. Het maakt dat een ballonvaart helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Bij deze lastminute tickets heb je de keuze uit een beperkt aantal momenten en opstijglocaties. Het gaat om de laatste plekken in de manden onder de luchtballonnen. Het zicht vanonder de luchtballon is echter niet minder bij deze tickets; iedereen heeft een vrij uitzicht over de omgeving.

Lees ook:  Review: stoer, stijlvol met een klein hartje, dat is de Kia Niro Hybrid DynamicPlusLine

Foto header via iStock, credits: Philip Tomlinson

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy