Een avond gevuld met “Unconventional Paths”, Remy Bonjasky en CUPRA

by Imke Walenberg

CUPRA, de elektrische tak van SEAT, dat al jaren onder de Volkswagen paraplu hangt. Een zelfstandig merk dus, maar wel met gedeelde technologie. Kenmerkend is de sportieve uitstraling en met inmiddels 5 modellen is er voor iedere soort energieke autoliefhebber wel een passend model te matchen. Maar CUPRA gaat nog verder, het merk is ook altijd op zoek naar de kruislijnen met cultuur, kunst en sport. Dat doen ze onder andere door Remy Bonjasky aan zich te binden. De kickbokser gaf deze week een inspirerende panel talk over impulsen, persoonlijke groei en records.

Gedreven zijn

In de CUPRA City Garage in Rotterdam (prachtige locatie, midden in Rotterdam, in de voormalige Baja Beach Club) presenteerde CUPRA ‘Unconventional Paths with Remy Bonjasky’. Samen met voormalig Nederlands voetbalster Rocky Hehakaija & artiest Tim Wes ging Remy in gesprek over hoe je onconventioneel in het leven kan staan. Hoe je om kan gaan met tegenslagen, hoe je focus binnen je sport (of bedrijf) kan bewerkstelligen en dat je met talent alleen er zeker niet komt. Zonder gedrevenheid en een liefdevolle omgeving is het lastig je doelen te behalen.

Een avond gevuld met "Unconventional Paths", Remy Bonjasky en CUPRA

Wederzijdse inspiratie is key

Waar Remy voorheen met letterlijke klappen mensen raakte, wil hij dat nu juist doen door met mensen in gesprek te gaan. Waarbij wederzijdse inspiratie key is. Luisteren naar anderen, of ze nu jonger of ouder zijn dan jezelf, is ontzettend belangrijk om stappen vooruit te kunnen maken. En soms is het nodig om 3 stappen terug te nemen, voordat je weer één stap vooruit kan maken.

Lees ook:  In business: je branding optimaliseren, dat doe je zo

De avond was kortom gevuld met hoe je jouw persoonlijke pad kan bewandelen, hoe je onconventioneel kan zijn. En dat je door dat te doen het beste in jezelf én je omgeving naar boven kan halen. Iets wat ze bij CUPRA ook doen. Food for (driving) thought!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy